Plânge cu lacrimi de cristal şi nimeni nu ştie de ce. Povestea unei tinere, de 22 ani, din Armenia, a făcut înconjurul planetei, după ce a fost filmată în timp ce din ochii ei cădeau cristale. Satenik Kazaryan susţine că o dor îngrozitor ochii atunci când din ei cad cristale strălucitoare. Fata care suferă de o boală fără nume a prezentat primele simptome în urmă cu doar câteva luni, după o vizită la dentist, notează Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au comandat două rochii pe Internet, dar au primit la schimb droguri de 500.000 de euro. Cuplul din oraşul Linz a primit două pachete. În timp ce într-o cutie se aflau articolele de îmbrăcăminte pe care le comandaseră din Olanda, cealaltă era neobişnuit de grea. Când au deschis cutia, ei au găsit mai multe pungi transparente pline cu pastile colorate despre care soţia a crezut că ar putea fi pietre decorative. Anchetatorii au aflat că drogurile au fost trimise din greşeală în Austria în loc de Scoţia unde ar fi trebuit să ajungă, conform Știrile ProTv.

Un șofer de pe un camion care transportă carne a rezolvat unul dintre marile mistere din Al Doilea Război Mondial. USS Eagle 56 a fost o navă de patrulare americană care a fost distrusă pe 23 aprilie 1945 de un submarin german cu câteva zile înainte de terminarea conflagrației mondiale. Nava s-a rupt în două și din cei 62 de membri ai echipajului, doar 13 au fost salvați. Marina Statelor Unite a catalogat dezastrul ca accident, atribuind scufundarea unei explozii în camera cazanelor. Din 2001, s-a vorbit despre un act deliberat de război și s-a indicat și „vinovatul”: submarinul german U-853, notează Libertatea.

Cazul bizar al băiatului cu un dinte în craniu. Medicii l-au găsit după 12 zile. Un adolescent de 14 ani din Portugalia a ajuns pe masa de operație pentru a i se scoate un dinte din craniu, după ce a fost mușcat în timpul unui meci de fotbal. În ziua în care a avut loc meciul, băiatul a fost dus la spital cu o rană de circa 5 centimetri în partea dreaptă a capului. După ce i s-a cusut rana, băiatul a fost trimis acasă fără alte investigații. După cinci zile, adolescentul a mers la Urgențe și s-a plâns că are temperatură, se simte slăbit și îi e somn mereu, scrie Știrile Protv.

Un cuplu a plătit 800 de dolari pentru fotografii de nuntă mai slabe decât cele făcute cu telefonul mobil. Când Hayley și Nick Kelble, doi tineri americani, au hotărât să se căsătorească le-au cerut prietenilor de pe Facebook recomandări pentru fotografi de nuntă. Cei doi miri afirmă că, în ziua nunții, aceasta nu a folosit blițul în lumina slabă a bisericii și nici nu a oferit indicații pentru poziții adecvate unei fotografii de nuntă. „Am aranjat lucrurile în așa fel încât să poată face poze cu noi tăind tortul înainte de a pleca”, a spus Hayley. „A stat 20 de minute după primirea invitaților și a plecat”, a mai spus ea potrivit Libertatea.