A primit o poză explicită de la un bărbat. Răspunsul fetei a fost genial și l-a oripilat pe individ. Bărbatul și-a început conversația extrem de „galant”, cu o imagine în care apărea organul său genital, urmat de „complimentul”: „hei, ești foarte sexy”. Dacă pentru unele doamne sau domnișoare funcționează această strategie, ei bine pentru Faye Kinley, o tânără transgender în vârstă de 20 de ani din Glasgow, Scoția, situația a stat puțin diferit. Faye Kinley însă, s-a gândit să îl învețe minte pe bărbat și a decis să îi trimită, la rândul ei, răspunzându-i cu aceeași monedă, o poză cu penisul său, aceasta nefăcând operație de schimbare de sex, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Și-a vândut virginitatea unui politician, pentru o sumă uriașă. Ce au făcut timp de 2 luni. O tânără susține că și-a vândut virginitatea unui politician, pentru suma de 1.3 milioane de lire. Lia este o tânără în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie, care consideră că vânzarea virginității este ”un pas important pentru emancipare”. Tânăra a publicat un anunț pe un site, în care a spus ce oferă, iar ”câștigătorul” a fost un politician, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Mai mult, Lia susține că înainte de a-și pierde virginitatea, a ieșit în oraș cu bărbatul, timp de două luni. În tot acest timp, politicianul a mai cheltuit câte 17.700 de lire lunar, cu tânăra, notează Știrile ProTv.

O soprană cu o voce de excepție a ajuns pe străzi și cântă la metrou pentru câțiva bănuți. Imaginile au devenit virale. Emily Zamourka, o soprană din Rusia, a ajuns să cânte la metroul de la Los Angeles. Un polițist vrăjit de vocea ei a înregistrat-o în timp ce interpreta o bucată din aria „O mio bambino caro”, de Giacomo Puccini. Emily Zamourka are 52 de ani și a imigrat din Rusia în Statele Unite în urmă cu 28 de ani. Ea a fost profesoară de pian și de vioară, dar o boală grea a făcut-o să-și cheltuie toți banii, potrivit Libertatea.

Un tânăr a uitat unde și-a parcat mașina. Cum a găsit-o după o săptămână. Un tânăr din Marea Britanie și-a găsit, după o săptămână, mașina pe care o pierduse în parcarea unui festival. Tânărul, în vârstă de 19 ani a reușit să-și găsească mașina, după ce a cerut ajutor pe site-urile de socializare, iar un utilizator i-a trimis fotografii cu locul în care autoturismul era parcat. Connor ar fi oferit o recompensă de aproape 100 de euro pentru cel care îi găsește mașina. El urmează să reintre în posesia autoturismului în zilele următoare, conform Știrile ProTv.

Polițiștii germani au urmărit 70 de kilometri o mașină de lux înmatriculată în România. Au avut un șoc când au văzut cine era la volan. Când, în sfârșit, au reușit s-o facă să oprească, polițiștii germani au avut un șoc: în mașină erau cinci copii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. În mașină au fost descoperite bunuri furate, iar copiii n-au vrut să spună cine se afla la volan. Mașina aparține altui cetățean român, care nu e rudă cu niciunul dintre copii. Polițiștii bănuiesc că a fost în mașină, dar a reușit să scape cumva pe traseu, relatează Libertatea.