O femeie a escaladat un gard și a intrat în țarcul unui leu din grădina zoologică din Bronx, New York, iar oficialii grădinii zoologice au declarat că ceea ce a făcut este foarte periculos, ilegal și inacceptabil. Femeia poate fi văzută în video dansând și provocând animalul, scrie CNN.

Grădina zoologică din BronxFoto: Colaj foto

Purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice a declarat că acțiunea femeii este una ilegală și se putea termina chiar tragic pentru aceasta. În video, femeia pare a fi relaxată, fără frică față de animalul de care o despărțea totuși un șanț. Leul face chiar câțiva pași înainte dar femeia își continuă spectacolul.

Unul dintre agenții de poliție din New York a declarat că nimeni nu a apelat 911, nicio arestare nu a fost făcută și poliția a fost anunțată de abia la trei zile de la incident. Grădina zoologică a depus totuși o plângere pentru delict penal. Încă nu s-au stabilit circumstanțele în care femeia a reușit să ajungă în zona leului sau cât a stat aceasta acolo. Incidentul nu s-a soldat din fericire cu victime.