S-a dat bogătaș și a dispărut imediat după nuntă, lăsându-și proaspăta soție plină de datorii. Un bărbat din Thailnada s-a dat drept mare magnat și s-a căsătorit cu o tânără pe care, imediat după nuntă, a lăsat-o cu datorii foarte mari și a fugit. Când și-a cunoscut viitoarea soție, Nat i-a spus acesteia că era director executiv la o foarte mare companie din Hong Kong. Bărbatul i-a cerut mâna lui Da la numai o zi după ce a cunoscut-o. Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc la un hotel de lux din provincia Brui Ram. La eveniment au participat numeroși invitați, însă numai zece din partea mirelui. Chiar în noaptea în care a avut loc petrecerea de nuntă, Nat a plecat, sub pretextul că trebuia să ajungă de urgență în Hong Kong, acolo unde spusese că lucrează. Înainte de a pleca, acesta a luat cu el un cec în valoare de 1,6 milioane de baht, aproximativ 53.000 de dolari. Apoi, bărbatul nu s-a mai întors, lăsând-o pe proaspata sa soție și pe familia acesteia cu mari datorii, conform Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Porcii au fost observaţi pentru prima dată utilizând unelte. Mai multe exemplare de porci au fost observate pentru prima dată utilizând unelte, conform unui studiu realizat la o grădină zoologică din Franţa. Cercetătoarea Meredith Root-Bernstein a realizat descoperirea la „Jardin des Plantes” din Paris în timp ce studia o specie de porci pe cale de dispariţie. Specialista a observat unul dintre exemplarele de porc Visayan (Sus cebifrons) - o specie periclitată - care a ridicat cu râtul un băţ şi l-a utilizat pentru a săpa o groapă. Observaţiile ulterioare au confirmat că animalele îşi pregăteau astfel vizuinele pentru venirea pe lume a puilor, eveniment care are loc la fiecare şase luni, se arată în articolul Digi24.

Mii de cutii de bere s-au împrăștiat pe o autostradă. Localnicii au sărit în ajutor. Un autocamion încărcat cu bere s-a răsturnat pe cea mai aglomerată autostradă din Australia. Mii de cutii de bere s-au împrăștiat pe carosabil, provocând suspendarea circulaţiei pe o secţiune a drumului timp de mai multe ore, a anunţat poliţia locală. Autocamionul care se deplasa pe o autostradă între statele Queensland şi Noul Wales de Sud s-a răsturnat marţi, la circa 300 kilometri distanţă de Sydney. Şoferul, un bărbat în vârstă de 24 de ani, nu a fost rănit în urma incidentului. El a fost testat pentru consum de droguri şi alcool, iar rezultatele au fost negative. Poliţia suspectează că oboseala şoferului ar fi putut sta la baza incidentului, scrie Știrile Pro Tv.

Hachiko de România. Un câine nu mai pleacă din locul în care a murit un tânăr de 21 de ani. Un câine refuză să mai plece din locul în care un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident de circulaţie, în comuna Andrieşeni, din judeţul Iaşi. Impresionaţi de patruped, membrii familiei tânărului i-au făcut un adăpost şi trec în fiecare zi să îi dea de mâncare. Povestea „câinelui de la copac” i-a impresionat pe toţi cei care locuiesc în apropiere de locul în care Andrei, un tânăr de 21 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Din 21 septembrie, de când băiatul a murit, patrupedul nu mai pleacă de la locul accidentului. După ce au văzut că stă în frig şi în ploaie, membrii ai familiei tânărului i-au făcut un adăpost şi în fiecare zi trec să îi lase de mâncare. Nimeni nu îşi explică de ce câinele nu părăseşte locul accidentului, notează Descoperă.ro.

Cel mai bine vândut produs Volkswagen nu este o mașină, ci un cârnat. Currywurst - în esenţă, un bratwurst la grătar într-un amestec de ketchup şi pulbere de curry - este unul dintre cele mai populare alimente din Germania. Având 70 milioane de metri pătraţi, fabrica Wolfsburg este cea mai mare fabrică din lume, cu 60.000 de angajaţi, atât de mulţi încât într-o măcelărie internă se produc, anual, 6,7 milioane de cârnaţi currywurst marca Volkswagen. 40% dintre aceşti cârnaţi - 2,5 milioane în 2018 – se consumă doar la fabricile germane Volkswagen. La fabrica din Wolfsburg, aceşti cârnaţi - împreună cu un sos currywurst marca Volkswagen - sunt serviţi pentru micul-dejun, prânz şi cină la zeci de restaurante şi cantine, scrie Digi24.