Acest restaurant le servește clienților apă potabilă reciclată provenită de la toaletă. Pentru a scoate în evidență un nou sistem de purificare, un restaurant din Kuurne, Belgia, a început să le ofere clienților apă potabilă reciclată provenită de la chiuvetele și toaletele din incintă. Apa servită la restaurantul Gust’eaux din Kuurne este la fel cu orice altă apă potabilă – nu are miros, gust sau culoare -, așa că este imposibil să-ți dai seama că sursa ei o constituie toaletele restaurantului, conform Incredibilia.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum a fost filmată o femeie care își ducea copilul la școală. Înregistrarea a devenit virală. În înregistrarea respectivă se observă cum femeia trage de o geantă pe roți, pe care se află întins un băiețel, care pare adormit. Potrivit debate.com.mx, femeia își ducea copilul la școală. Ipostaza în care și-au făcut apariția femeia și copilul ei i-a făcut pe mulți trecători să se oprească din drum, scrie Libertatea.

Scandal în jurul unei cafenele cu “falşi panda”. Ce erau de fapt animalele. O cafenea din China, ai cărei câini din rasa Chow-Chow au fost vopsiţi pentru a arăta ca puii de panda gigant, a devenit ţinta unor acuzaţii de rele tratamente aplicate animalelor. Cafeneaua ″The Cute Pet Games Cafe″⁣ din oraşul Chengdu, situat în provincia Sichuan, a fost deschisă luna trecută, iar la prima vedere pare să găzduiască nu mai puţin de şase pui de urşi panda, potrivit Știrile ProTv.ro

„Parisul în secolul XX”, cartea pierdută în care Jules Verne făcea previziuni uimitoare. Cu aproape 150 de ani în urmă, Jules Verne a scris un roman în care făcea previziuni uimitor de precise despre lumea de azi. Însă, cartea „Parisul în secolul XX” a fost respinsă de editor, ieșind la iveală abia în 1994. Architectural Review a recenzat romanul, printre ale cărui „vederi din viitor” se numărau „vehicule alimentate cu benzină care se deplasează pe drumuri de asfalt, iluminare stradală electrică, și – în mod sinistru – scaunul electric”, scrie Incredibilia.

Motivul pentru care o tânără și-a ascuns o cameră video în decolteu: „Salvează vieți”. O tânără din New York care purta o cameră ascunsă pe cămașă a prins 30 de oameni uitându-se în decolteul său, cu scopul unei campanii de conștientizare a importanței cancerului la sân. Tânăra și-a ascuns camera înainte de a ieși în oraș. Prima dată, ea a fost observată de un chelner, după care de un bărbat care se plimba cu iubita sa. Între timp, alți doi bărbați care plimbau două cărucioare au fost prinși de cameră, notează Știrile ProTv.ro