Țăranul chinez devenit fenomen global pentru felul în care bea. Liu Shichao s-a filmat în timp ce bea în doar 8 secunde o bere, o cutie de Pepsi, un pahar mare dintr-o băutură spirtoasă și un ou crud, toate amestecate într-un borcan. Clipul descris mai sus a adunat peste 800.000 de vizualizări, și nu este singurul postat de Shichao. Felul său de a bea l-a transformat într-o vedetă pe internet, iar bărbatul din China a adunat 12 milioane de followeri pe Twitter. În alt clip video, chinezul amestecă vodcă, whiskey, vin roșu, bere și un ou crud, adunând peste 500.000 de vizualizări, scrie Digi 24.

HotNews.roFoto: Hotnews

O profesoară şi-a sărutat elevul în timp ce-i dicta tema. Ce mesaje i-a trimis apoi băiatului. O profesoară din Marea Britanie a fost dată afară din învățământ, după ce ar fi sărutat un elev de 15 ani în timp ce-i dădea o temă și i-ar fi trimis poze și mesaje indecente. Tânăra în vârstă de 20 de ani a recunoscut că i-a trimis băiatului poze cu tentă sexuală. Fosta profesoară a mai spus că „nu a știut ce să facă pentru că nu a mai fost sărutată înainte”. În urma întâmplării, elevul a declarat că nu a fost forțat de tânără și că nu vrea să depună plângere împotriva ei, conform Știrile Pro Tv.

Au pictat un perete de 500 mp. Este cea mai mare pictură murală din România. Peste 20 de artişti intervin în aceste zile în Timişoara pentru a realiza picturi murale sau mozaicuri în memoria evenimentelor din decembrie 1989. Cel mai mare graffiti din România este un desen de pe silozul de cereale din Timişoara. O idee minunată. Peste 20 de artiști fac picturi murale în orașul unde a început Revoluția din 1989. De departe, cea mai spectaculoasă lucrare se desfăşoară în zona Solventul. Patru artişti realizează una dintre cele mai mari lucrări de graffiti din România, pe unul din silozurile de cereale pe malul Begăi, notează Click.ro.

Această companie te plătește să-ți folosească fața pentru un viitor robot. O companie britanică vrea să dezvolte un nou robot și are nevoie de un chip uman care să servească drept model pentru înfățișarea acestuia. Geomiq este dispusă să plătească 125.000 de dolari unei persoane dornice să-și ofere chipul pentru dezvoltarea unei noi linii de roboți umanoizi. Astfel, individul ales va permite companiei să-i folosească trăsăturile faciale, care vor servi drept model pentru înfățișarea unui nou robot, se arată în articolul Playtech.

Cercetătorii au învăţat doi şobolani să conducă maşinuţe. Cum s-au descurcat rozătoarele. Şobolanii făceau parte dintr-o cercetare care studia capacitatea acestora de a învăţa şi de a se adapta. Dr. Kelly Lambert, de la Universitatea Richmond, a conceput unul dintre cele mai amuzante şi intersante experimente în care sunt folosite rozătoare. Mai exact, acesta a reuşit să înveţe nişte sobolani să conducă maşinuţe. În cadrul unui experiment conceput pentru a testa neuroplasticitatea şobolanilor, capacitatea creierelor acestora de a se adapta şi de a putea rezolva noi sarcini, cercetătorii de la Universitatea Richmond au reuşit să îi „înveţe” pe şobolani să conducă o maşinuţă, relatează Descoperă.ro.