România nu există: 5 momente care îți arată că trăim într-o ficțiune. Un român din Săliștea de Sus, din Maramureș, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a avut un spirit imobiliar ceva prea pronunțat. El a construit un spațiu de vânzare, în fața casei, dar a făcut-o luând în spațiu și un stâlp de electricitate. Un bărbat, angajat al ANAF, a căzut în piscina unui restaurant din Constanța. În plină zi, ar mai trebui spus. O femeie-n mașină a depășit traficul și regulile la semafor, a intrat pe contrasensul tramvaiului și s-a dat jos la vatman să-i zică să-i facă și ei loc, relatează Playtech.

Cum arată tânăra cu ”un job de lux”. Trebuie doar să călătorească pe gratis în jurul lumii. O tânără cunoscută pe Instagram consideră că are ”cea mai bună slujbă”, având în vedere că tot ce trebuie să facă este să călătorească în jurul lumii, pe gratis, și să trăiască o viață de lux. Tayanna De Assis a câștigat un concurs, în care au fost înscrise alte 60 de mii de persoane, pentru a deveni asistenta personală a unui milionar. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a vorbit despre noul său job, în care tot ce trebuie să facă este să-l urmeze peste tot în lume pe omul de afaceri Aussie Matthew Lepre. Cei doi au vizitat locuri precum Dubai, Los angeles sau Japonia, scrie Știrile Pro Tv.

O femeie a găsit 7.000 de dolari într-o haină second-hand. Un bărbat din statul american Indiana a donat o haină la un magazin de îmbrăcăminte second-hand din orașul Valparaiso, fără se mai verifice conținutul buzunarelor. Jennifer Kimes, angajată a magazinului Plato's Closet, verifica hainele donate recent când a găsit ceva neașteptat într-un bunzunar. De data aceasta, femeia a găsit un teanc de bani. Erau doar bancnote de 100 de dolari, iar când a numărat banii a descoperit că găsise 7.000 de dolari. Bărbatul le-a spus că a ascuns banii în haină, dar că uitase exact unde i-a pus, se arată în articolul Digi24.

Afecţiunea rară de care suferă un şofer. A fost prins beat la volan deşi nu consumase alcool. După ce a fost surprins în stare de ebrietate la volan, un bărbat a fost diagnosticat cu sindrom de autodistilare (Auto-Brewery Syndrome), o afecţiune care îi face sistemul digestiv să producă alcool, potrivit unui studiu publicat de BMJ Open Gastroenterology. Cazul bărbatului în vârstă de 46 de ani, din Carolina de Nord, care a negat consumul de alcool în ciuda faptului că măsurătorile realizate de poliţişti au descoperit un nivel de 0.2 alcool în sânge a fost relatat de CNN. Nivelul era dublu, cotei permise, corespunzând consumului a 500 de ml de tărie într-o oră. Recent, bărbatul a fost diagnosticat cu sindrom de autodistilare. Bărbatul a fost arestat în urma rezultatelor obţinute printr-un test de alcoolemie. Acesta a arătat că nu ia niciun fel de medicamente dar suferă de probleme de memorie, depresie şi schimbări de stare în timpul tratamentelor cu antibiotice, notează Descoperă.ro.

Un român a fost reținut pentru că se plimba prin fața unei școli din Torino complet dezbrăcat. Aceștia au reclamat faptul că românul se plimba gol pușcă prin oraș, ba, mai mult, chiar prin fața unei școli. Bărbatul purta un singur obiect vestimentar, o pereche de chiloți, dar nu unde trebuie, ci pe cap! Localnicii au spus că l-au văzut de mai multe ori în această ipostază. Bărbatul a fost reținut sâmbătă de carabinieri în zona parcului Stupinigi și a fost dus la sediul poliției din Beinasco. Se pare că acesta participa la un joc erotic ciudat, scrie Libertatea.