Cetățean chinez, arestat în Italia după ce a încercat să obțină drept de ședere pretinzând că este român. Cum a reacționat, când polițiștii l-au pus să vorbească românește și să precizeze capitala țării noastre. Acesta chiar deținea carte de identittate și permis auto românești, dar polițiștii care i-au verificat actele bărbatului l-au pus să le spună ceva în limba română și să precizeze capitala României, moment în care s-a depistat falsul, pentru că cetățeanul chinez nu a știut nimic din toate acestea. Mai mult, în urma unor verificări amănunțite, s-a dovedit că cetățeanului chinez îi fusese refuzat dreptul de ședere în urmă cu un an, se arată în articolul Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Tânără dependentă de operațiile estetice vrea să își facă un «vagin de Barbie»! Câte intervenții are în total. Operațiile estetice au devenit un subiect la ordinea zilei în epoca noastră, având în vedere că tot mai multe doamne și domnișoare apelează la serviciile medicilor pentru a scăpa de imperfecțiuni și complexe. O tânără consideră însă că una dintre problemele cu care se confruntă din punctul de vedere al imaginii este faptul că nu are un vagin precum al păpușilor Barbie. Star Delguidice, în vârstă de 32 de ani, a cheltuit deja în jur de 200.000 de lire pe intervențiile estetice, însă acum spune că nu este mulțumită până când nu va avea un „vagin ca al păpușii Barbie”. Star susține că nu îi place cum arată organul ei genital în prezent și se pregătește să facă a treia operație în zona vaginului pentru a se putea simți bine în propria piele, conform Click.ro.

Imagini uluitoare cu un autobuz „înghițit” pe jumătate de o groapă apărută brusc în asfalt. Oamenii care mergeau dimineață spre locurile de muncă, în Pittsburgh, SUA, au avut un șoc atunci când un autobuz a căzut cu spatele într-o groapă uriașă care s-a format în mijlocul străzii, lăsând partea din față a vehiculului suspendată câțiva metri în aer. Autobuzul Autorității Portuare a oprit la culoarea roșie a semaforului când pe șosea s-a „deschis” groapa mare, dreptunghiulară, „înghițind” jumătatea din spate a vehiculului, unde se află motorul. Șoferul mașinii care se afla în spatele autobuzului a oprit la timp, existând riscul să ajungă în groapa uriașă, scrie Digi24.

O pasăre a explodat în aer când a fost lovită de un avion. Pilotul unei aeronave a trăit momente de groază după ce a lovit o pasăre în timpul zborului. Imaginile au fost surprinse chiar de către pilot. Acesta filma câmpurile peste care zbura, când, din senin, o pasăre i-a apărut în cale și s-a izbit de parbrizul avionului, iar din cauza vitezei pare că a explodat. Șocat de incident, pilotul a scăpat telefonul din mână în urma impactului și poate fi auzit strigând “Oh, la naiba!” în limba rusă, potrivit Știrile Pro Tv.

Pictura renascentistă găsită într-o bucătărie, vândută pentru o sumă colosală. A devenit cel mai valoros tablou medieval. Capodopera renascentistă "Cristos batjocorit/ Christ moqué" a artistului florentin Cimabue, descoperită din întâmplare într-o bucătărie din Franţa, a fost vândută pentru suma de 24 de milioane de euro la o licitaţie organizată de casa Actéon, depăşind de şase ori estimările. Pictura a stat agăţată mai multe decenii deasupra unei sobe de gătit într-o casă aflată în partea nordică a Parisului şi nu a atras atenţia proprietarei sale, în vârstă de aproximativ 90 de ani, ce a considerat că este o icoană din Rusia. Aceasta a afirmat că nu îşi aminteşte de la cine o are şi nici momentul în care a intrat în posesia familiei sale, notează Descoperă.ro.