Cea mai zgomotoasă pasăre din lume „țipă” mai tare decât o sirenă de poliție. Fiecare specie abordează într-un mod diferit perioada împerecherii. Termenul de „împăunare”, de exemplu, este direct legat de obiceiul acestui animal de a-și expune culorile frumoase. Pentru pasărea-clopot, se pare că strategia cea mai potrivită este să încerce pur și simplu să-i spargă timpanele potențialului partener. Din nefericire pentru exemplarul curtat, această specie produce cel mai puternic sunet înregistrat vreodată la o pasăre, potrivit Incredibilia.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

A venit la magazin doar în chiloți tanga. O turistă din Bali a fost fotografiată într-un magazin mai mult dezbrăcată. Femeia a venit la cumpărături într-un costum de baie minuscul. Blonda a fost fotografiată în timp ce aștepta să plătească la casă, într-o pereche de slipi tanga. Un alt turist care se afla în mini-market a pozat-o pe femeie și a publicat imaginea pe Facebook. Imediat, fotografia a strâns sute de comentarii, scrie Click.

Șapte case bântuite care au costat milioane de dolari. Poveștile despre fantome le-au scăzut valoarea. Multe case au devenit mai valoroase după ce s-a aflat că în acestea ar exista fantome. Unele dintre casele bântuite au devenit atracții turistice și chiar o sursă de inspirație pentru filme de groază de la Hollywood. Casa de groază Amityville din Long Island, New York e considerată cea mai bântuită locuință din SUA, potrivit Libertatea.

Un băiat de 7 ani și-a amenințat colega de clasă cu un cuțit, ca să nu-l pârască. Un elev de 7 ani din Marea Britanie a amenințat o colegă cu un cuțit, după ce s-au certat pe o pizza în timpul prânzului. Disputa dintre cei doi ar fi început, după ce fata i-ar fi spus băiatului să nu mânănce o felie de pizza, care a căzut din farfuria lui. La scurt timp, el a luat un cuțit, amenințând-o pe fată, după ce ea l-a anunțat că-i va spune unui profesor că a mâncat pizza de pe jos, relatează Știrile ProTv.

Creatorul jocului Super Mario, premiat pentru merite culturale în Japonia. Shigeru Miyamoto este primul creator de jocuri video care va fi decorat pentru merite culturale de către Guvernul din Japonia. Cel supranumit „părintele” jocului Super Mario va fi distins pentru contribuția sa în promovarea industriei jocurilor video japoneze în lume, scrie Libertatea.