Mesajul ”misterios” găsit într-o sticlă pe o insulă izolată. Cine l-a trimis. O sticlă cu un mesaj ascuns a fost găsită recent pe o plajă a unei insule izolate din Oceanul Antarctic. Descoperirea a fost făcută de Stella Thomas, o angajată a autorităților de mediu din Tasmania, de care aparține Insula Macquarie. „Salut, numele meu este (indescifrabil). Sunt din Polonia. Mă aflu în excursie pe Insula Bouvet. Data este 6 aprilie 2015. Dacă găsești acest mesaj, trimite-mi un email. Adresa mea este JUDBAS@....PL”, este mesajul inscripționat pe foaie, potrivit Știrile Protv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum a reușit o turmă de capre să salveze Biblioteca „Ronald Reagan” de la incendiile care devastează California. Prevăzători, oficialii librăriei au „angajat” o turmă de 500 de capre pentru a mânca vegetația din zonă. Mai precis, caprele „avut grijă” de 5,2 hectare de vegetație din jurul bibliotecii. Astfel, acum, când incendiile au izbucnit din nou în California, zona a fost ocolită de foc, deoarece nu mai era vegetație. Mai mult, pompierii au avut timp să intervină și să se asigure că această clădire nu este în niciun pericol, notează Libertatea.

Angajații unei grădini zoologice au lipit un coș pe o țestoasă pentru ca oamenii să arunce bani în el. În China, se crede că aruncarea cu monede în diferite obiecte, precum clopotele templelor, statuile și motoarele avioanelor înainte de un zbor, aduce noroc. Însă uneori această superstiție depășește limitele bunului simț. În cazul de față, o țestoasă pintenată africană de la Grădina Zoologică Nanning, din orașul Guanxi, avea lipit de carapace un coș în care oamenii să arunce monede, notează Incredibilia.

Taxiurile zburătoare care pot ajunge la 100 km/h. Taxiurile zburătoare electrice Lilium ar putea întra în serviciu din 2025. Momentan zboară cu 100 km/h şi decolează vertical. Startup-ul german Lilium, care dezvoltă taxiuri zburătoare cu motoare electrice, a anunţat recent că a atins un mare prag în dezvoltarea vehiculelor sale. Aparatele de zbor, testate la începutul anului pentru decolare verticală, pot acum zbura în siguranţă pe plan orizontal la o viteză de 100 km/h, după tranziţia din modul vertical, potrivit Descoperă.ro

O femeie a trăit toată viața într-un sat din Marea Britanie, fără să spună nimănui că e milionară. Ce s-a întâmplat după moartea ei. Audrey Mosey din Cottingham, Marea Britanie, a trăit într-o casă modestă și a păstrat secret faptul că este milionară. Nici cei mai apropiați prieteni nu au realizat că ea și soțul ei aveau în cont câteva milioane de lire sterline. Britanica a lăsat prin testament suma de 1,3 milioane de lire sterline, bani care să fie direcționați către mai multe cauze caritabile din Cottingham, conform Libertatea.