Momentul în care un surfer celebru “călărește” un val uriaș. Imagini spectaculoase. Celebrul surfer brazilian Rodrigo Koxa a fost protagonistul unui moment de neuitat, după ce a reușit să “călărească” un val uriaș de 20 de metri, în Nazare, Portugalia. Rodrigo Koxa, în vârstă de 40 de ani, a fost admirat de zeci de persoane prezente în stațiunea care găzduiește anual două dintre cele mai importante concursuri de surfing din lume, notează Știrile ProTv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti datoriile. Acum câștigă 3.000 de euro pe noapte. O asistentă medicală și-a rotunjit conturile lucrând ca stripteuză. Tânăra de 24 de ani este studentă și s-a hotărât să își plătească facultatea dansând la bară, în cluburile de noapte din Marea Britanie. Ellen, pe numele ei de scenă Bunny, susține că face în jur de 3.000 de euro pe noapte din striptease. Mai mult, ea a mărturisit că mama ei a fost cea care a încurajat-o să își aleagă acest „extra job”, scrie Click.

Mistreții au împrăștiat într-o pădure cocaină în valoare de 20.000 de euro. După ce în 2018 un albanez a fost ucis într-un conflict între interlopi, poliția italiană a început să urmărească un grup de patru bărbați, pe care îi suspecta de trafic de droguri. Știind că polițiștii sunt pe urmele lor și nevoind să fie prinși cu marfa asupra lor, traficanții au decis să ascundă cocaina într-o zonă rurală din Italia. Planul părea bun, dar a fost dat peste cap de o turmă de porci mistreți, relatează Incredibilia.

Cel mai mare oraș de turtă dulce. Mii de copii de la grădiniţe, şcoli şi licee au luat cu asalt Orăşelul de turtă dulce din Bergen pentru a-şi umple guriţele cu aromele dulci ale Crăciunului. Pepperkakebyen din Bergen este cel mai mare din lume, dar nu e unicul din Norvegia. La 18 noiembrie şi-a deschis porţile şi se închide după Anul Nou. Începând din 1991, oraşul novegian Bergen găzduieşte cel mai mare târg de turtă dulce din Europa, iar anul acesta a reuşit să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare oraş de turtă dulce din lume, potrivit Click.

Momentul jenant prin care a trecut o tânără într-un magazin de încălțăminte. Aceasta a probat o gheată, însă în momentul în care a vrut să o dea jos a constatat că nu mai putea să facă acest lucru din cauză că fermoarul nu mai funcționa. Cum nu a reușit să se descalțe, i-au venit în ajutor câțiva angajați de la magazin. Unul dintre aceștia a adus chiar un clește cu care a încercat să desfacă fermoarul, notează Libertatea.