Un BMW în flăcări, stins cu excrementele dintr-o vidanjă. Un incident mai puțin obișnuit a avut loc într-un oraș din Rusia, Samara. Proprietarul unui BMW X6 s-a trezit cu mașina în flăcări în timp ce merge pe stradă. În disperare de cauză, a apelat la sprijinul unui șofer de vidanjă care l-a ajutat cu ce avea la îndemână: fecalele lichefiate din cisternă. Șoferul a oprit când a văzut că-i iese fum din partea de față a mașinii. Vidanjorul săritor a stropit inițial doar capota, dar situația nu s-a îmbunătățit, conform Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Primul pas către Robocop: câinii roboți au început să fie folosiți de Poliție. Boston Dynamics are o lungă istorie când vine vorba de crearea unor roboți care sunt gata de acțiune. Nu te-ai fi așteptat însă să fie folosiți de poliție. S-a întâmplat însă. Postul de radio american WBUR și ACLU au aflat în urmă cu puțin timp că divizia de dezamorsare a bombelor din cadrul Poliției de Stat din Massachusetts a închiriat câțiva roboți canini din familia Spot între lunile august și noiembrie de la Boston Dynamics. Din documentul devenit public, nu este foarte clar rolul pe care urmează să-l servească respectivii roboți, dar premisa este destul de clară. Practic, sunt meniți să protejeze polițiști adevărați de situații periculoase. Dacă la un moment dat vor înlocui polițiștii în majoritatea circumstanțelor, asta e, scrie Playtech.ro.

Povestea bărbatului care a câștigat o avere la loto. Cum a aflat că este milionar. Câștigătorul unui jackpot în valoare de 105 milioane lire sterline din Anglia povestește că și-a verificat biletul la loto doar pentru că un coleg de-al său întârzia la muncă. Steve Thomson este cel de-al nouălea cel mai mare câștigător din istoria loteriei din Anglia, primind o sumă uriașă de bani cu care va ușura viața familiei sale din West Sussex. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, povestește că și-a verificat biletul abia la 3 zile de la tragerea la sorți. Acum bărbatul se gândește cum să cheltuie bani și să le facă toate poftele celor trei copii ai săi, pentru care vrea să cumpere o casă mai mare, notează Știrile Pro Tv.

Un român din Marea Britanie a primit 50 de amenzi de circulație, deși nici măcar nu are mașină sau permis de conducere. Daniel Popescu, un student român în vârstă de 19 ani plecat la studii în Marea Britanie, a primit peste 50 de amenzi pentru parcare, deși nu are nici mașină, nici permis de conducere. Tânărul a descoperit în urmă cu două săptămâni că avea casuța poștală plină de amenzi de circulație pentru un Volkswagen Golf parcat ilegal, deși el nu deține o mașină. Românul a contactat autoritățile, iar Agenția de Licențiere pentru Șoferi și Vehicule din Marea Britanie a desfășurat o anchetă asupra posibilității ca Daniel să fi fost victima unui furt de identitate, potrivit Digi24.

O grupare de români ar fi furat o statuie de 5 tone, la Bruges. Grupul ar fi vinovat de mai multe furturi de metal în Belgia. Anchetatorii îi bănuiesc pe români că au furat statuia care cântăreşte cinci tone, în luna iunie 2018. Potrivit poliţiei, monumentul era în acel moment pe un teren neamenajat, urmând să fie mutat în parcul King Albert I, tocmai renovat. Poliţiştii spun că românii au acţionat în peste 10 ocazii în perioada mai, 2018- martie, 2019. Patru dintre furturile pe care le-au comis au avut loc în imediata apropiere a locului din care a dispărut statuia. Investigaţia arată că românii s-ar putea să fi sustras şi statuia masivă. Monumentul ar fi fost transportat şi vândut la un depozit de fier vechi din Olanda. Statuile nu a mai fost găsite, oamenii legii bănuind că, la scurt timp după furt, scultpurile ar fi fost topite, arată Descoperă.ro.