Bărbatul din Rusia care a creat o graniță falsă cu Finlanda. Imaginația unui rus i-a lăsat cu gura căscată pe polițiștii din regiunea Leningrad. Acesta a construit într-o pădure o trecere falsă de frontieră pentru a păcăli patru imigranți asiatici că au ajuns în Finlanda. Călăuza a luat de la transfugi 10.000 de euro pentru a-i duce, chipurile, din Rusia în țara scandinavă. Numai că nu au ajuns acolo, ci în arestul poliției, pentru că grănicerii i-au reținut în apropierea adevăratei frontiere cu Finlanda, arată Digi24.

Faze TariFoto: Hotnews

Tesla vrea să folosească lasere, în loc de ștergătoare, ca să curețe parbrizul. Elon Musk este cunoscut pentru ideile sale ieșite din comun, iar acum Tesla, compania sa, ar putea veni cu o metode inedită prin care să-ți curezi parbrizul. Pentru Elon Musk, banalele ștergătoare montate e parbrizul mașinilor sunt prea plictisitoare și, deși fac o treabă mulțimitoare, nu sunt nici pe departe la nivelul unor lasere. Astfel, compania producătoare de mașini ar putea ajunge să recurgă la o cu totul altă modalitate prin care să curețe geamurile mașinilor. Potrivit unui brevet pentru care a aplicat în mai, Tesla ar putea urma să renunțe complet la ștergătoare și să le înlocuiască cu lasere. Astfel, geamurile automobilelor ar urma să fie curățate cu ajutorul unor pulsații laser care, în esență, ar arde murdăria acumulată pe aceste suprafețe, potrivit Playtech.ro.

O femeie de 80 de ani din Argentina s-a reapucat de școală ca să-și poată ajuta nepoții la teme. O femeie în vârstă de 80 de ani din Argentina a decis să-și termine studiile primare pentru a-și putea ajuta nepoții la teme. Adelma Mendez, din orașul argentinian Salta, are șapte copii, 25 de nepoți și 18 strănepoți. Pentru că nu-și putea ajuta așa cum ar fi vrut nepoții la teme, Adelma a decis să se întoarcă pe băncile școlii, pentru a termina școala primară. Argentinianca a mărturisit că a mers foarte puțin la școală, astfel că îi era foarte greu să se descurce cu nepoții atunci când aceștia îi cereau ajutorul la teme, conform Libertatea.

Cine este noua “vedetă a Internetului”, apărută din “universul Star Wars.” Baby Yoda, așa cum l-au poreclit internauții, un personaj al noului serial „The Mandalorian”, lansat de „Star Wars”, este noua vedetă a internetului. Noul serial nu este căutat numai pentru povestea lui și pentru efectele speciale, ci și pentru imaginile adorabile cu Baby Yoda care circulă pe site-urile de socializare. Această creatură stă în centrul noului serial Star Wars și deși arată ca un copil al unui extraterestru, se crede că ar avea 50 de ani. Mai mult decât atât, se pare, nu ar fi vorba despre celebrul personaj Yoda din Star Wars, notează Știrile Pro Tv.

Cel mai scump brad de Crăciun valorează 13.950.000 €! Arborele poate fi admirat în holul unui hotel Oaspeții hotelului de 5 stele Kempinski Bahia din Marbella (Spania) pot admira, începând de pe 1 decembrie, cel mai scump brad de Crăciun din lume. După ce a fost împododit, arborele a ajuns să valoreze, în opinia specialiștilor, 13.950.000 €. Suma exorbitantă se explică prin faptul că bradul este decorat cu ornamente confecționate manual, multe dintre ele fiind realizate din metale prețioase. ste vorba despre diamante roz de 3 karate, de safire de 4 karate, de diamante roșii, negre și albe prelucrate de ateliere celebre, precum Bvlgari, Cartier, Van Cleef & Arpels și Chanel, potrivit Libertatea.