Imagini din clubul unde au loc petreceri erotice pentru bogătași. Invitații își pot îndeplini orice fantezie. Clubul SNCTM este gazda unor petreceri VIP, unde invitați sunt cei mai bogați oameni din lume, dar și cei care fac parte din elita de la Hollywood. Pe 6 decembrie a avut loc cel mai recent eveniment, de data aceasta în Miami. La aceste party-uri, invitații își pot îndeplini orice fantezie sexuală. Intrarea costă peste 2.000 de euro, însă femeile frumoase intră pe gratis, notează Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Momentul în care o invitată strigă către o mireasă: „Trebuia să fiu în locul tău”. Nuntă cu emoții pentru un cuplu din Marea Britanie. În timpul recepției, o femeie aflată printre invitați, îmbrăcată și ea în rochie de mireasă, a început să strige: „Eu trebuia să fiu în locul tău”. Incidentul ar fi putut deveni o amintire amară pentru mireasa de 29 de ani, dacă nu s-ar fi dovedit că în spatele acestui gest s-a ascuns, de fapt, un act de comedie pus la cale de artista January Rees, conform Știrile ProTv.

Serghei Krikalev, omul care deține recordul mondial la călătoritul în timp. Cosmonautul rus Sergei Krikalev a petrecut pe orbită în jurul Pământului mai mult timp decât oricine – 803 zile, 9 ore și 39 de minute. În același timp, este cel mai prolific călător în timp, revenind dintr-un viitor aflat cu doar 0.02 secunde înaintea noastră. Serghei Krikalev, inginer mecanic și cosmonaut, este unul dintre cei mai celebri savanți specializați în rachete din lume, scrie Incredibilia.

Un copil de 5 ani și-a chemat colegii de la grădiniță în instanță. Michael, un băiețel de 5 ani din statul american Michigan, și-a chemat colegii de la grădiniță și educatoarele lor la tribunalul din comitatul Kent. Michael nu este mic procesoman, el chemându-și colegii să asiste la pronunțarea sentinței judecătorești prin care a fost adoptat într-o nouă familie. Peste 36 de copii au asistat la ședința de judecată prin care colegul lor a primit o nouă familie, potrivit Libertatea.

Bărbat lăsat fără moștenirea de 230.000 euro după ce a greșit o cifră din contul bancar. Un britanic a fost la un pas să-și piardă moștenirea de 230.000 de euro, după ce a greșit o cifră din contul în care trebuia să primească banii, iar bărbatul care a primit suma respectivă nu a mai vrut să o dea înapoi. Pensionarul a povestit că atunci când a furnizat datele personale necesare pentru ca suma de 230.000 de euro să-i fie transferată în contul pe care îl avea la o sucursală a băncii Barclay a greșit sort code-ul (indicativul băncii la care era deschis contul), omițând o cifră, relatează Știrile Protv.