Spargere ca în filme. Cum a jefuit un model 4 magazine în doar o oră. O tânără model din Australia a fost condamnată la 24 de luni de închisoare după ce a comis un val de infracțiuni, comise anul trecut în noiembrie. Tânăra de 24 de ani a fost găsită vinovată după ce a comis mai multe furturi în patru magazine în doar o oră, având asupra ei și un cuțit, notează Știrile ProTv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

O familie din Mexic a descoperit că motanul casei ducea o viață dublă, având un al doilea nume și alți proprietari. Pisicilor le place să fie independente, așa că, atunci când pisica Pixi lipsea de acasă mai mult decât de obicei, Mary Lore Bara presupunea că animalul vâna păsări pe acoperiș și trecea prin tot felul de aventuri pe străzile din Tamaulipas, Mexic.Nu și-a imaginat nicio clipă că Pixi își petrecea timpul cu o altă familie, ai cărei membri credeau și ei că sunt singurii proprietari ai animalului, relatează Incredibilia.

Ce folosește un polițist rus pe post de lichid de parbriz! Imaginile au devenit virale. Un polițist rus s-a trezit că trebuie să plece în misiune, dar nu mai avea lichid de parbriz pentru iarnă. Și a găsit soluția imediat. A vărsat o sticlă de whisky în recipientul potrivit, a dat drumul la ștergătoare și a plecat. Imaginile cu cel mai scump lichid de parbriz folosit vreodată au devenit virale, scrie Libertatea.

Lupii care înoată zilnic zeci de kilometri și prind pești și fructe de mare. Acești lupi trăiesc pe coasta provinciei canadiene Columbia Britanică și sunt cunoscuți drept „lupi marini”. Spre deosebire de frații lor care trăiesc pe continent, aceste animale sunt înotători iscusiți. Pot străbate cu ușurință distanțele dintre insulele situate în apropierea coastei și prind pești și alte vietăți marine. Practic, viețile lor gravitează în jurul apelor Oceanului Pacific.Aceste animale ieșite din comun se numără printre cele 38 de subspecii ale lupului cenușiu, potrivit Incredibilia.

Cele mai tari 5 cazături de la Miss Universe 2019. Concurentele au dat cu fundul de pământ. Cel mai negru coşmar al unui fotomodel aflat în plină defilare pe podium este să cadă în faţa celor care privesc cu atât de mult interes prezentarea. S-a întâmplat şi la Miss Universe 2019, competiţie care a avut loc la Atlanta. Maeva Coucke, Miss France 2018, a picat proba costumului de baie şi nu din cauza vreunei dimensiuni depăşite, ci pentru că a alunecat şi a dat cu fundul de podea spre uimirea tuturor, conform Click.