Motivul uluitor pentru care o tânără s-a căsătorit cu ea însăși: „A fost emoționant”. O femeie de 32 de ani din Marea Britanie s-a căsătorit cu ea însăși, după ce a fost părăsită de iubitul ei cu câteva săptămâni înainte de nuntă. Ei erau împreună de doi ani și partenerul ei a decis să o ceară în căsătorie. Ei și-au plănuit o vacanță în Vegas, dar în timp ce ziua nunții se apropia, el s-a răzgândit. După despărțire, Sandra Blanco s-a decis să se căsătorească cu ea.„A fost o nuntă emoționantă. O ceremonie în care mi-am promis să am grijă de mine”, a spus ea, potrivit Știrile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Melodia care te face să urăști sau să iubești Crăciunul e acum în 4K pe YouTube. Last Christmas de la Wham! a ajuns să definească perioada sărbătorilor de iarnă în ultimele trei decenii. Ce-ar fi mall-urile fără ea? Ce-ar fi holurile hotelurile? Ce-ar fi lifturile corporate? Probabil la fel, dar mai seci și mai puțin enervante. Așa că de acum Last Christmas e în 4K pe YouTube. Ștefan Hrușcă pentru o anumită generație, Frank Sinatra pentru aproape toate generațiile și Wham! cu Last Christmas pentru toți cei indeciși. Pe scurt, orice Crăciun din ultimii 10 ani și, probabil, pentru eternitate. Iar YouTube a devenit de-acum gazdă pentru clipul 4K al piesei lansată în 1984, scrie Playtech.ro.

Cine este bărbatul care a devenit miliardar în urma pestei porcine africane. Averea lui a crescut de 4 ori în acest an. Epidemia de pestă porcină africană din China i-a îngrijorat pe consumatori şi a dus inflaţia la cel mai ridicat nivel din ultimii ani, dar în aceaşi timp a produs şi unii câştigători. Unul dintre aceşti câştigători este Qin Yinglin preşedintele companiei Muyuan Foodstuff Co. a cărui avere s-a mărit de peste patru ori în acest an ajungând la 8,6 miliarde dolari. Preţurile angro la carnea de porc s-au dublat în acest an, potrivit datelor Ministerului chinez al Comerţului, ceea ce a alimentat cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei din ultimii şapte ani în condiţiile în care epidemia de pestă porcină africană a condus la sacrificarea a milioane de porci, arată Digi24.

Topul celor mai nedreptăţite personalități ale anului 2019. Pe ce loc s-a clasat Greta Thunberg. Ducesa de Sussex a fost votată de 50% dintre cei 2000 de participanți la sondaj. Meghan Markle, 37 de ani, a fost bombardată de critici de când a devenit soția prințului Harry, în anul 2018. Regina Elisabeta a II-a s-a situat în topul celor mai nedreptățite personalități ale anului 2019 pe locul doi, urmată de prezentatorul TV, Ant McPartlin, de activista de mediu, Greta Thunberg, și bucătarul celebru, Alex Hollywood, notează Libertatea.

Un șofer s-a urcat la volan atât de beat încât nu a realizat că îi lipsește un cauciuc. Un șofer riscă o sancțiune serioasă după ce a fost prins atât de băut la volan încât nici nu observase că nu mai avea un cauciuc la una din roți. Nu se știe cum a pierdut anvelopa, însă mașina marca Peugeot era serios avariată pe partea pasagerului. Șoferul a fost arestat sâmbătă noapta după ce a fost oprit de polițiștii din South Yorksire, Marea Britanie. Aceștia au descoperit că șoferul avea permisul de conducere expirat, nu avea asigurare și nici nu se prezentase la o înfățișare în fața instanței, conform Știrile Pro Tv.