O femeie din statul american Tennessee a aflat că este însărcinată cu doar 9 zile înainte să nască. Femeia în vârstă de 28 de ani a născut un băiețel pe data de 2 decembrie. Lauren Chalk a aflat că este însărcinată în 38 de săptămâni în momentul în care a fost consulatată de un doctor, relatează revista People.

Lauren ChalkFoto: Captura YouTube

​Chalk s-a dus la doctor presată de insistările mamei sale care observase că ceva era în neregulă cu fiica sa. Femeia în vârstă de 28 de ani a suferit două pierderi de sarcină în trecut și nu credea că va putea avea copii vreodată.

Femeia nu a avut prea mult timp să reacționeze la veștile legate de sarcina sa. După ce a aflat, doctorul i-a recomandat să îi inducă travaliul cât mai repede dat fiind istoricul medical al femeii care suferă de presiune ridicată a sângelui, anemie și lupus anticoagulant.

Conform News Medical, una din 475 de femei se confruntă cu o sarcină criptică (sarcină ascunsă), care poate rămâne nedescoperită până în jurul a 20 de săptămâni de sarcină. Alte femei pot afla despre sarcină chiar în momentul în care trebuie să nască.

Chalk a spus că nu știa că este însărcinată deoarece, încă din adolescență are cicluri menstruale neregulate. De asemenea nici hainele nu-i rămăseseră mici, deci nu a avut niciun motiv să bănuiască că ar putea fi însărcinată.