O fetiță de 4 ani și-a ajutat mama să nască! A ținut-o de mână, iar imaginile sunt emoționante. O femeie în vârstă de 29 de ani a decis să îl aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al său în casa proprie, prin metoda nașterii în apă. Mămica s-a înarmat cu mult curaj și și-a pregătit acasă o piscină în care să se nască bebelușul, însă a avut parte de o surpriză atunci când fetița ei de doar patru anișori a intervenit pentru a o ajuta să îl aducă pe lume pe frățiorul ei. Întregul moment a fost imortalizat de camera de fotografiat, iar imaginile au fost ulterior publicate în mediul virtual, topind inimile internauților. April Wild, din Cheshire, unul din comitatele ceremoniale din vestul Angliei, a născut în propria locuință, vegheată de un înger păzitor: fetița ei de patru ani, potrivit Click.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un puşti de opt ani, cel mai bine plătit star pe YouTube în 2019. Cel mai bine plătit star pe YouTube în 2019 este un băieţel în vârstă de 8 ani, care a câştigat 26 de milioane de dolari datorită canalului său de pe platforma online pe care sunt difuzate clipuri în care acesta poate fi văzut testând jucării, precum şi cu tematică educaţională. Potrivit topului celor mai bine plătite vedete pe YouTube pe 2019 publicat de Forbes, câştigurile lui Ryan Kaji, care deţine canalul numit iniţial Ryan ToysReview şi devenit Ryan's World, au crescut de anul trecut, când a ocupat tot prima poziţie, de la 22 la 26 de milioane de dolari, scrie Descoperă.ro.

De ce ar cumpăra turiștii așa ceva: Înghețată radioactivă și borcane cu aer contaminat, vândute la Cernobîl. Până anul trecut, la Cernobîl veneau doar vedete ale rețelei de socializare online Instagram dornice să își surprindă fanii cu selfie-urile lor curajoase. După lansarea serialului „Cernobîl”, produs de televiziunea americană HBO, orașul s-a umplut de turiști curioși să intre în zona de excludere trasată de forțele sovietice pe o rază de 2.500 de kilometri din jurul uzinei, la scurt timp după dezastrul din 1986. La Cernobîl au apărut deja și comercianți care vând produse „radioactive” și borcane cu aer contaminat, iar noul președinte ucrainean, Volodimir Zelenski, plănuiește să transforme zona într-un „paradis turistic”, arată Digi24.

Reclama virală care te pregătește de Crăciun și îți face pielea de găină. Când vine vorba de reclame lansate în perioada Crăciunului, produsele sau serviciile promovate sunt mai puțin relevante. Important este sentimentul pe care ți-l generează. Cu câteva zile rămase până la Crăciun, dacă nu ai intrat încă în atmosfera de sezon din cauza vremii călduroase de afară, există un clip pentru asta pe care îl poți viziona mai sus. În teorie, este o reclamă a operatorului francez de telefonie Bouyges. În practică, accentul nu este pus pe telefoane și nici pe limba franceză. Acesta este un clip despre sentimente și senzații, relatează Playtech.ro.

Apariție spectaculoasă la Constanța. Moș Crăciun a ieșit din mare cu un sac plin de cadouri. O apariţie spectaculoasă a avut loc joi în Portul Militar Constanța. Echipat corespunzător, cu un sac impermeabil plin cu daruri pentru copii, alături de reni şi Crăciunițe, Moş Crăciun a ajuns înotând la copiii de la malul mării. Anul acesta, temperatura apei nu i-a dat mari bătăi de cap, a fost întâlnit cu mult soare şi o vreme superbă. Şi poliţiştii din Alba au vrut să aducă bucurie în sufletele a zeci de copii ocrotiţi într-un centru de tip familial din judeţ, acum în prag de sărbători. Aşa că s-au transformat pentru câteva ore în spiriduşii lui Moş Crăciun, potrivit Știrile Pro Tv.