Fostul vice-cancelar austriac, dependent de un joc. Suma uriașă pe care a cheltuit-o. Fostul vice-cancelar austriac Heinz-Christian Strache ar fi cheltuit între 2.000 și 3.000 de euro pe lună pentru jocul „Clash of Clans”, pe care îl juca pe telefon. Potrivit unei postări a unui jurnalist, Heinz-Christian Strache ar fi „dependent” de acest joc, folosind un card de credit al partidului să plătească jocul, potrivit Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Doi hoți de buzunare ghinioniști au fost urmăriți de un polițist campion mondial la atletism. Doi hoţi de buzunare care au furat în Spania o geantă în care se aflau peste 3.000 de euro au avut ghinionul de a fi urmăriţi de un poliţist care este campion la curse de alergări şi care a reuşit să îi prindă fără să depună un efort prea mare, scrie Libertatea.

Insula Spațiu la Fix: Cea mai mică insulă locuită din lume. Insula Spațiu la Fix este o insulă privată cu un nume corespunzător, oferind exact atât loc cât este nevoie pentru casa proprietarilor, vreo doi copaci și o plajă miniaturală cu două bănci pe ea. Parte a Arhipelagului celor o Mie de Insule, aflat la granița dintre SUA și Canada, Spațiu la Fix măsoară în jur de 310 metri pătrați, ceea ce înseamnă că este cea mai mică insulă locuită din lume, notează Incredibilia.

Mesaje şi urări de Crăciun din perioada interbelică şi imediat după. Prima felicitare de Crăciun s-a vândut la Londra, în 1843, după apariţia timbrului poştal. Imaginea înfăţişa trei generaţii ale unei familii care ţineau un toast pentru destinatarul felicitării. Pe felicitare apărea mesajul ''Happy Christmas'' (Crăciun Fericit). Englezii conservatori au fost scandalizaţi de apariţia în imagine, alături de paharul cu vin, a unui copil, însă oamenii de rând au fost cuceriţi pe loc, astfel că 2050 de felicitări au fost tipărite şi vândute în acel an pentru un şiling bucata, relatează Descoperă.

Nume în vogă pentru animale de companie. Beyonce, Taylor Swift şi Arya Stark printre favorite. Ce au în comun Beyonce, Taylor Swift şi Arya Stark?. Sunt trei dintre numele în vogă pentru animalele de companie în anul care stă să se încheie. Lista este lungă şi include personaje din filme, regine şi chiar nume de băuturi alcoolice. Alegerea unui nume pentru pisica sau cățelul care tocmai a devenit membru cu acte în regulă al familiei este de multe ori una dificilă. Ne putem inspiră, de pildă, din lista de melodii preferate, spun specialiștii în animale de companie, conform Știrile ProTv.