Bătaie ca într-un ring de box între canguri: “Sunt ca două fete în fața unui bar”. O familie din Brisbane, Australia, a avut parte de o surpriză de Crăciun. Liz Manson se afla în vizită la fiica sa în Scenic Rim, sudul Brisbane-ului, când a surprins doi canguri care se băteau, ca pe un ring de box, în curtea casei. Imaginile au devenit rapid virale. Unul dintre comentarii compara bătaia dintre cele două animale ca pe o păruială serioasă între două fete, în fața unui bar, se arată în articolul Știrile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

LG anunță cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumpărături. LG încearcă intrarea într-o nouă categorie de produse cu ajutorul unui mastodont ce pare să fie semnificativ mai mare decât un frigider cu două uși. În cazul în care ai o afinitate pentru crescutul legumelor, dar spațiul pe care îl ai la dispoziție este limitat, LG îți propune o mini grădină in-door. Trendul acestor creații a început în urmă cu câțiva ani, iar câteva companii au deja un portofoliu serios de produse menite să te ajute să-ți faci o mini grădină în confortul căminului. Sud coreenii sunt însă optimiști că mai există loc pe această piață, iar că soluția pe care au gândit-o ei este cea mai prietenoasă, relatează Playtech.ro.

Record pentru cel mai lung zbor în spaţiu al unei femei. Astronauta NASA Christina Koch a stabilit sâmbătă un record pentru cel mai lung timp petrecut în spaţiu, într-o singură misiune, de către o femeie. Koch a ajuns la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS) în 14 martie, iar sâmbătă, 28 decembrie, a înregistrat cea de-a 289-a zi petrecută consecutiv în afara Terrei, întrecând cu o zi recordul de zbor în spaţiu stabilit de Peggy Whitson. Christina Koch va rămâne la bordul ISS până în februarie 2020, ajungând să petreacă 328 de zile în spaţiu, cu 12 mai puţin decât recordul stabilit în 2016 de Scott Kelly, care s-a aflat în afara Terrei timp de 340 de zile, conform Descoperă.ro.

Condamnat la închisoare cu executare după ce a furat două batoane cu salam dintr-un magazin Profi. Cum s-a ajuns la această situaţie. Un bărbat de 61 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost condamnat la închisoare în regim de detenţie după ce a furat două batoane de salam. Prejudiciul a fost recuperat integral imediat după comiterea faptei, însă hoţul nu a scăpat de dosar penal, deşi a încercat să se scuze spunând că a furat de foame. Judecătoria Bârlad a decis condamnarea lui Laurenţiu M. (61 ani) la 5 luni şi 16 zile de închisoare cu executarea efectivă a pedepsei, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de furt. Magazinul Profi din Bârlad, unde hoţul a fost prins la scurt timp după ce a trecut de casele de marcat cu cele două batoane de salam în coş, fără să le plătească, nu s-a constituit parte civilă, prejudiciul fiind recuperat integral imediat după prinderea în flagrant, notează Adevărul.

Și-a găsit mașina fără roți după ce lăsat-o pe marginea șoselei în urma unui accident în Bihor. Un șofer din Bihor și-a găsit mașina pe butuci și cu roțile furate, după ce a fost nevoit să abandoneze vehiculul pe marginea unei șosele din apropiere de Aleșd, în urma unui accident petrecut la finalul săptămânii trecute. Cel mai probabil furtul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit informațiilor oferite de mai mulți șoferi care au trecut prin zonă și au observat mașina abandonată, scrie Știrile Pro Tv.