Căsătorii în masă la minus 10 grade Celsius. Ceremonie cu 43 de cupluri, în China. Temperaturile scăzute nu au contat pentru 43 de cupluri de chinezi care au decis să se căsătorească. Ceremonia în masă a avut loc în oraşul Harbin din nordul Chinei, la o temperatură de minus 10 grade Celsius. Tinerii au păstrat tradiţia şi au participat în rochii de mirese şi în costume, dar au purtat şi ceva haine groase pe deasupra, relatează Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A cheltuit 1 milion de dolari ca să arate precum Ken, dar acum s-a transformat în păpușa Barbie. După ce timp de mai bine de şapte ani a făcut nenumărate operaţii estetice care l-au costat între 650.000 şi un milion de dolari, brazilianul Rodrigo Alves, de 36 de ani, a ajuns la concluzia că nu mai vrea să fie ”bărbatul perfect”. Recent, el şi-a pus extensii de păr, şi-a remodelat faţa, şi-a făcut implanturi în fese şi în piept şi a început să defilzeze în public în calitate de transsexual, potrivit Click.

Un designer a creat cojoace pe care cresc ridichi, varză și căpșuni udate cu urina purtătorului. Designerul Aroussiak Gabrielian a creat o grădină de legume care poate fi purtată ca o haină și care poate susține zeci de recolte diferite, alimentate cu urina purtătorului. Numit „Habitate postumane”, proiectul lui Gabrielian a fost inspirat de grădinile verticale fără sol ale botanistului francez Patrick Blanc. Este vorba despre un fel de cojoc acoperit de un strat de material ce reține umezeala, pe care sunt plantate semințele, notează Incredibilia.

Carnaval auto de sărbători în Rusia. Cum au fost decorate mașinile. Spiritul sărbătorilor de iarnă este abia la început în Rusia, unde marți se sărbătoreşte Crăciunul. Autobuze decorate cu leduri, maşini de epocă, dar şi autoturisme moderne ornate în spiritul sărbătorilor de iarnă au participat la o paradă într-un oraş din Rusia. Vehiculele au trecut pe străzi, spre admiraţia spectatorilor de pe margine, iar un juriu special a avut dificila misiune de a alege cea mai frumos decorată maşină, conform Știrile Protv.

Păpuşa de gen neutru, răspunsul la adolescenţii care îşi declară sexualitate non-tradiţională. Noua păpuşă de gen neutru lansată de creatorii Barbie răspunde studiilor care arată că 24% dintre adolescenţii americani au o orientare sexuală sau o identitate de gen non-tradiţională. Producătorii păpuşii Barbie, Mattel, au lansat în luna septembrie seria Creatable World, proiectată astfel încât jucăriile să nu prezinte caracteristici specifice unui gen, permiţându-le copiilor să-şi transpună propria identitate, relatează Descoperă.ro