Matteo Walch, copilul care s-a împrietenit cu o colonie de marmote. De obicei, marmotele sunt timide și evită să interacționeze cu oamenii. Însă o colonie de marmote alpine din Austria a dezvoltat un atașament deosebit față de un adolescent care le vizitează încă de când avea trei ani. Matteo Walch, un băiat de 15 ani din Innsbruck, a ajuns la știri în lumea întreagă pentru prima dată în 2012, când fotografiile care îl înfățișau împreună cu marmotele au devenit virale, relatează Incredibilia.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caz inedit în Pitești. Localnicii sunt speriați că două berze nu au părăsit cuibul. Două berze, mama și pui, au devenit atracţia zonei, mai ales că oamenii nu sunt obişnuiţi să le vadă, în această perioadă, la noi în ţară. Localnicii se tem însă că păsările nu vor mai rezista mult, dacă nu sunt luate şi duse la căldură. În ultimele două nopţi în Piteşti au fost minus 9 grade Celsius, potrivit Știrile Protv.ro

Ajutoarele Moșului au intrat în vacanţă. A trecut Crăciunul. Şi-au făcut treaba cu brio, toţi copiii sunt mulţumiţi cu darurile pe care le-au dus în ajunul sărbătorii, aşa că au şi ei dreptul la vacanţă! Un grup de circa 50 de Moşi Crăciuni din România, SUA, Germania și Danemarca se află într-o binemeritată vizită de relaxare în Israel. “Bătrâneii” se bălăcesc la Marea Moartă, ca să-şi refacă forţele, după lungile curse pe care le-au făcut pentru a împărţi cadourile micuţilor, şi să-şi îmblânzească reumatismele, scrie Click.

Gestul făcut de un băiețel de 10 ani care a găsit un plic cu 900 de dolari într-un magazin. Pe lângă bani, în plic se mai găseau și documentele proprietarei. Prima reacție a copilului, când a găsit banii, a fost să o întrebe pe mama lui, Parisa Dudley, dacă putea să păstreze banii, însă aceasta i-a spus să se pună în locul celei care pierduse banii. Atunci, fără să mai stea pe gânduri, Foster i-a spus mamei sale că trebuia neapărat să înapoieze plicul proprietarei de drept, notează Libertatea.

Cum se reproduce floarea-cadavru, „falusul gigantic fără formă”. Ai crede că niciun om întreg la minte nu ar vrea să adulmece o plantă care, atunci când înflorește, miroase a șobolan mort. Chiar și așa, vizitatorii se înghesuie în grădinile botanice ca să simtă mirosul florii-cadavru. Ținând cont de faptul că această floare înflorește pentru numai 24 de ore, la intervale cuprinse între șapte și zece ani (mai rar, chiar și la doi ani, în funcție de plantă), oportunitatea este greu de ratat, potrivit Incredibilia.