Dan Bilzerian a pierdut un milion de dolari după ce a pariat împotriva lui Conor McGregor în meciul cu Donald Cerrone, meci câștigat de irlandez în doar 40 de secunde, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși luptătorul irlandez era favorit în înfruntarea cu ”Cowboy” Cerrone, miliardarul a ales să parieze împotriva lui ”The Notorious”. Conor McGregor a câștigat meciul prin knockout tehnic, iar Bilzerian nu s-a ales cu câștigul de 3,5 milioane de dolari. Mai mult decât atât, Dan Bilzerian a pierdut milionul de dolari pus în joc.

"Am făcut istorie în această seară, am stabilit un nou record. Sunt primul luptător din istoria UFC care îşi trece în cont knockout-uri la trei categorii diferite de greutate. Sunt foarte mândru de acest lucru. Donald deţine recordul pentru cele mai multe knockout-uri rezultate în urma loviturilor la cap, astfel că sunt foarte fericit că l-am învins chiar prin acest procedeu", a declarat McGregor, în urma meciului, potrivit BBC.

Bilzerian, 38 de ani, a devenit cunoscut după ce câștigat milioane din poker și a strâns zeci de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, unde postează imagini în care este înconjurat mereu de tinere modele.

“Regele Instagramului” a anunțat la finalul anului trecut că vrea să candideze le președinția SUA în 2024, când ar putea să se lupte cu Kanye West.