Uniforma trupelor ”aerospaţiale” ale SUA, subiect pentru ironii pe Twitter. Administrația Donald Trump a devenit recent ținta ironiilor pe rețelele sociale după ce armata americană a dezvăluit, pe Twitter, o imagine cu uniforma nou-createlor „forțe aerospațiale ale SUA”. Respectiva uniformă, pe care este imprimat ecusonul „forțelor aerospațiale”, înființate oficial, luna trecută, de către președintele SUA, Donald Trump, este una clasică de camuflaj, în culori verzi, bej și maronii. Reacțiile, pline de stupoare și amuzament, deopotrivă, nu au întârziat să apară, cei mai mulți utilizatori ai rețelei sociale Twitter punându-și aceeași întrebare: „Camuflaj? În spațiu?”. „Câți copaci credeți că veți găsi în spațiu?”, s-a întrebat un alt utilizator. Alți critici s-au întrebat dacă cei din armată „au văzut cum arată spațiul” și cum ar putea acest model de camuflaj să-i ajute pe militari să se facă greu de detectat în acest nou „mediu de luptă”, conform Digi24.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un ciobănesc german a dat naştere unui pui complet verde. O familie din Carolina de Nord, în Statele Unite, este fericita posesoare a unui căţel de culoare verde deschis. Shana Stamey, stăpâna animalului, a povestit pentru un post local de televiziune că puii s-au născut normal, după un travaliu care a durat trei ore. Excepţia a fost reprezentată de cel de-al patrulea pui născut, acesta având blana verde deschis. Preşedintele British Veterinary Association, Daniella Dos Santos, a precizat faptul că nuanţa neaşteptată s-ar putea să aibă o explicaţie cât se poate de simplă. „Culoarea verzuie a căţelului s-ar putea să fie cauzată de meconiu, prima eliminare de fecale a unui mamifer, care s-ar putea să se fi petrecut în acest caz înainte ca puiul să fie fătat”, a spus aceasta, potrivit Descoperă.ro.

O cățelușă Husky cu o privire unică a fost adoptată după ce imaginea ei a devenit virală. O căţeluşă din rasa Husky Siberian, cu o deformare la nivelul pleoapelor, a fost adoptată de la un adăpost din New Jersey, Statele Unite, după ce fotografiile cu ea au devenit virale pe Facebook. Adăpostul ”Husky House” a anunţat că Jubilee, în vârstă de 4 ani, a fost adoptată după publicarea online a unor fotografii cu ea, săptămâna trecută. Jubilee a ajuns la adăpost după ce fostul său crescător a încercat să o vândă, însă nu a reuşit pentru că animalul arăta ”ciudat”. Reprezentaţii adăpostului au precizat că în ciuda aspectului dat de problema la pleoape, Jubilee este perfect sănătoasă, notează Libertatea.

Prima ţară europeană unde copiii nu ar mai avea voie să lovească mingea cu capul. Scoţia ar putea deveni prima ţară europeană care să interzică lovirea mingii cu capul de către copiii sub 12 ani. Interdicţia ar putea fi introdusă în următoarele săptămâni, deoarece este posibil să existe o legătură între fotbal şi afecţiunea cerebrală numită demenţă. Asociaţia de Fotbal a Scoţiei ar fi luat această decizie în urma unui raport care arată că fotbaliştii care au jucat cu mingi grele, pe stil vechi, ar putea risca să dezvolte demenţă, mai spune sursa citată. În 2015 a fost deja introdusă interdicţia pentru copii a lovirii mingii cu capul în Statele Unite. Anul trecut, fostul jucător britanic Ryan Mason a cerut să fie interzisă lovirea mingii cu capul de către copii. Acesta a jucat pentru Tottenham înainte să fie nevoit să se retragă în februarie 2018 din cauza unei accidentări la cap, după coliziunea cu un alt jucător, arată Descoperă.ro.

Imagini fascinante într-un oraș din China. Localnicii au rămas uluiți de peisaj. Imagini fascinante suprinse într-un oraş din nord-vestul Chinei. Natura s-a îmbrăcat în alb şi a creat o lume de basm desprinsă parcă din poveştile cu Crăiasa Zăpezii. Atracţia principală este un lac îngheţat pe suprafaţa căruia au apărut tot felul de forme care îţi pun imaginaţia la încercare. Crăpăturile care seamănă cu nişte ramuri de copaci au apărut după o scădere bruscă a temperaturii. Însă doar stratul exterior s-a topit parţial, dând naştere, astfel, unui fenomen extrem de rar, dar foarte plăcut vizual, scrie Știrile Pro Tv.