Record mondial: au făcut lanţ din 200.000 de sutiene. Surpriză de proporții pentru Jennifer Jolicoeur, președinta unei fundații care luptă contra cancerului la sân. Timp de 10 ani ea a lansat rugămintea realizării unui lanț din sutiene care să intre în Cartea Recordurilor pentru a sensibiliza lumea cu privire la acest subiect. Întreaga comunitate din Orlando, SUA, a susținut-o și la finele lui 2019 a reușit să strângă 166.625 de sutiene. Timp de cinci luni le-a legat între ele și a început să le transforme în zalele unui șirag incredibil de lung. Cînd au terminat de îmbinat sutienele, cei peste 50 de voluntari au descoperit că mai primiseră până la 200.000 de sutiene, conform Click.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Biscuiții cu ciocolată, primele prăjituri create în spațiu, la bordul ISS. Un pas mic pentru om, dar un salt uriaş pentru cofetărie-patiserie: biscuiţii cu ciocolată au devenit recent prima prăjitură creată în spaţiu după ce cinci astfel de preparate gastronomice au fost obţinute la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). Ei au fost pregătiţi într-un cuptor special aflat la bordul ISS de comandantul staţiei, Luca Parminato, şi de astronauta americană Christina Koch. Evenimentul gastronomic a necesitat mai multe zile de experimente. Fiecare biscuit a fost preparat individual, pentru ca astronauţii să poată să determine astfel temperatura optimă de coacere, scrie Digi24.

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini ce pot fi adoptaţi. Cutiile sunt disponibile în variante de 4, pentru 9 dolari, şi de 24, pentru 40 de dolari.Veniturile obţinute din vânzarea acestor cutii de bere vor merge către adăpostul de câini. O fabrică din Florida a lansat cutii de bere pe care au fost imprimate fotografii ale unor câini ce pot fi adoptaţi. Motorworks Brewing, din oraşul Bradenton, a lansat cele patru tipuri de cutii de bere, cu imagini în care apar patru câini diferiţi şi poveştile lor, în seria Adoptable Dog Cruiser Kölsch pentru o cauză nobilă. Veniturile obţinute din vânzarea acestor cutii de bere vor merge către adăpostul din Manatee care vrea să construiască un nou complex, arată Adevărul.ro.

O șoferiță acuză că pompele de benzină sunt “sexiste”. De ce nu poate să alimenteze. O șoferiță din Marea Britanie susține că benzinăriile sunt sexiste, pentru că mânerele de la pompă sunt prea mari și îi rănesc mâinile și este nevoită să îl roage pe iubitul ei să îi facă plinul. Melanie Morgan, o profesoară de 31 de ani din Londra, susține că pompele au un design făcut special pentru bărbați și s-a poza când încerca să cuprindă cu mâna mânerul pompei pentru a arăta cum îi rănește mâinile. Alimentatul mașinii la benzinărie a devenit o problemă atât de importantă pentru Melanie încât vrea să își înlocuiască mașina cu una electrică, relatează Știrile Pro Tv.

Artistul devenit viral cu lucrări din blugi: de ce par fotorealiste. În 2020, dacă ești de părere că viața de artist nu este una foarte profitabilă, te înșeli amarnic. Exemplele sunt numeroase, iar unii creatori de conținut apelează la materialele deosebite pentru a-și manifesta abilitățile creative. Indiferent câtă experiență ai când vine vorba de medii de lucru, este foarte improbabil să fi auzit vreodată de tablouri create din bucăți de blugi. Acesta este materialul pentru care a optat Ian Berry din Marea Britanie, iar rezultatele sunt fotorealiste. Deși ai crede că nuanțele sunt limitate sau efortul din spate este titanic, Berry are deja un portofoliu impresionant și continuă să creeze. Niciodată nu va intra în pană de blugi uzați, informează Playtech.ro.