​Autoritățile chineze își cer scuze după ce au umilit niște oameni care purtau pijamale pe stradă. Pijamalele purtate în public nu reprezintă neapărat o modă în România sau în Occident, dar sunt o costumație destul de populară în unele locuri din China, inclusiv în orașul superdezvoltat Shanghai. Prin urmare, atunci când autoritățile din provincia Anhui s-au hotărât să umilească niște localnici pentru că au purtat pijamale pe stradă, reacția negativă a publicului a fost foarte puternică, scrie Incredibilia.

Faze tariFoto: Colaj foto

O adolescentă din America leșină când râde. De ce afecțiune suferă fata. Jordan Coomer cade secerată la pământ de fiecare dată când râde. Adolescenta de 15 ani din Indiana, SUA, suferă de cataplexie, o complicație a narcolepsiei, din pricina căreia mușchii îi paralizează de fiecare dată când trece prin emoții puternice sau când râde. Jordan nu trebuie să râdă în hohote ca să se prăbușească, e suficient să chicotească atunci când citește ceva ce o binedispune. Mușchii îi paralizează, iar ea cade lată, existând, evident, riscul de a se accidenta, potrivit Libertatea.

Cine este Phill, hârciogul vedetă care ar putea fi înlocuit cu un robot. Roboții ar putea să-i fure postul până și lui Phill, hârciogul celebru în lumea întreagă pentru prognozele meteo. PETA, organizația care militează pentru un tratament etic față de animale, a cerut “pensionarea” meteorologului cu blăniță și înlocuirea lui cu un hârciog animatronic, un robot, mai pe românește, scrie Știrile Protv.

Mumia vorbeşte. Cum sună vocea unei persoane care a trăit acum 3.000 de ani. Sunetul produs pe baza reconstituirii căilor respiratorii ale unei mumii egiptene de acum 3.000 de ani se aude într-un scurt clip audio publicat de platforma online Science. Pare doar un scâncet sau sunetul pe care l-ar scoate un animal ciudat, dar mostra sonoră publicată de cei de la Science redă vocea unei persoane care a trăit în Egipt, în urmă cu 3.000 de ani, notează Descoperă.

Un bărbat din Scoția era să moară din cauza unui obicei pe care-l avem mulți dintre noi. Steven MacDonald, un fost poștaș din Scoția, era să moară pentru că... își roade unghiile! Bărbatul a făcut un panarițiu care s-a agravat, ducând la o infecție severă. Steven n-a dat atenție, în primă fază, micii umflături de la indexul mâinii stângi. Făcea des panarițiu, din cauză că-și roade unghiile. Însă apoi, degetul s-a umflat și mai mult și s-a înverzit, conform Libertatea.