O fată de 15 ani s-a supus unor operații estetice ca să pară mai tânără. O chinezoaică de 15 ani care arăta cu câteva decenii mai în vârstă din cauza unei boli rare a dobândit o înfățișare nouă cu ajutorul chirurgiei plastice, după ce mai mulți donatori s-au oferit să acopere costurile medicale. Nu dai în fiecare zi peste adolescente care apelează la operațiile estetice ca să pară mai tinere. Pe de altă parte, nu prea dai nici peste fete de 15 ani care arată ca bunicile lor. Povestea lui Xiaofeng, o tânără din Liaoning, China, care suferea de o boală rară din cauza căreia arată ca o femeie trecută de 60 de ani, a ajuns la știri în decembrie 2019, scrie Incredibilia.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ursul ce prevesteşte cum va fi iarna în România. Tradiţia seamănă cu cea a marmotei din SUA. Că primăvara se instalează deja nu o spun doar meteorologii, ci și urșii care au ieșit afară din bârlogul de la Zoo Târgu Mureș. Popular, această zi de sărbătoare creștinească, Întâmpinarea Domnului, se numește şi Ziua Ursului. Duminică, comportamentul lui Moș Martin nu a lăsat loc de interpretări. Se spune că dacă ursul iese din bârlog, își zărește umbra și se întoarce să-și continue hibernarea, atunci e semn că iarna va fi lungă și grea, relatează Știrile Protv.

Femeile sunt mai atrase de bărbaţii cu trăsături de psihopaţi. Care este motivul. Femeile sunt mai atrase de bărbaţii cu trăsături de psihopaţi, chiar şi dincolo de aspectul fizic, potrivit unui studiu recent realizat de cercetătorii din Canada, citat de PsyPost. Concluzia studiului, publicat în Evolutionary Psychological Science, a fost aceea că bărbaţii cu astfel de trăsături tind să le facă o impresie favorabilă femeilor, chiar şi dincolo de aspectul fizic. Indivizii cu comportament de psihopat tind să fie plăcuţi, nu experimentează sentimentul de remuşcare, au o opinie exacerbată despre importanţa propriei persoane şi mint frecvent pentru a-şi atinge scopurile, potrivit lui Amy Morin, psihoterapeut, conform Descoperă.ro

A fost prins încercând să aducă 900 de pastile în închisoare. Ce l-a dat de gol. Un deținut din Irlanda de Nord a fost prins în timp ce încerca să aducă în închisoare 900 de pastile și alte droguri ascunse în fund, după ce polițiștilor li s-a părut că „nu poate merge normal”. Liam Clarke, în vârstă de 25 de ani, a primit o permisie de câteva zile pentru a merge la înmormântarea unei rude, iar la întoacere a dorit să aducă droguri în închisoare, notează Știrile Protv.

Un artist a dat peste cap Google Maps după ce s-a plimbat prin Berlin cu un cărucior cu 99 de telefoane mobile. Simon Weckert, un artist din Berlin, a provocat un "ambuteiaj virtual" după ce s-a plimbat prin capitala Germaniei cu 99 de telefoane deschise pe aplicaţia Google Maps. Experimentul a vrut să arate cum tehnologia digitală poate avea un impact direct asupra lumii fizice. Plimbarea lui prin Berlin a făcut ca artere altfel „verzi” şi libere să se transforme în artere blocate, „roşii”, ceea ce a făcut ca aplicaţia să devieze şoferii, scrie Libertatea.