Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viaţa unei tinere. “Sunt binecuvântată”. O tânără din statul american Minnesota şi-a găsit căţeluşa pierdută în urmă cu trei ani cu ajutorul unei campanii organizate de o fabrică de bere în colaborare cu un adăpost pentru animale. Proprietara câinelui îşi luase gândul că o va mai găsi vreodată, dar i-a văzut chipul pe o cutie de bere. Nu a durat mult să intre în legătură cu adăpostul, dar aici a aflat că o altă familie urma să o adopte pe căţeluşă, conform Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cea mai mare carte din lume lucrată manual are 1.4 tone și e legată în pielea a 13 vaci. Szinpetri, un cătun de mai puțin de 300 de locuitori aflat în nordul Ungariei, aproape de granița cu Slovacia, este cunoscut pentru faptul că adăpostește cea mai mare carte din lume lucrată manual, un volum cu greutatea de 1.4 tone, legat în pielea a 13 vaci argentiniene. Cea mai mare carte din lume lucrată manual a fost terminată în 2010 de Varga Bela și Gabor, tată și fiu, doi artiști în arta tradițională a fabricării de hârtie, relatează Incredibilia.

Bancher plătit cu milioane de euro, dat afară pentru că fura mâncare de la cantină. Filiala londoneză a celei mai mari și profitabile companii de servicii financiare din lume l-a dat afară pe unul dintre cei mai importanți brokeri ai săi, plătit cu milioane de euro, pentru că fura mâncare de la cantina instituției. Paras Shah, 31 de ani, care coordona tranzacționarea de obligațiuni cu randament ridicat pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a fost concediat luna trecută de Citigroup, după ce ar fi furat de mai multe ori mâncare din cantina sediului din Londra, conform Libertatea.

N-au întrerupt partida de sex nici în maşina poliţiei. Australianul Anthony Carrio, de 26 de ani, și britanica Jasmine Nelly, tot de 26 de ani, au fost prinși de poliție făcând sex pe plajă, la ora 17.45. Au făcut amor în public, la lumina zilei, pe Insula Boracay, provincia Aklan, Filipine. Poliţiştii au fost chemaţi de familiile şocate care se aflau pe plajă împreună cu copiii. Prezența agenților nu i-a oprit din acțiune pe cei doi iubăreţi. Ei au continuat partida de amor și în mașina poliției, până când au fost separați în celule, scrie Click.

Un tablou „Mona Lisa” făcut în întregime din cuburi Rubik este pus la licitație în Paris. O imagine a Mona Lisei realizată din 330 de cuburi Rubik urmează a fi vândută la o licitație din Paris. Licitația are loc în apropierea Muzeului Luvru unde este găzduită pictura originală a lui Leonardo da Vinci. Organizatorii licitației, Artcurial, au declarat luni că lucrarea realizată în 2005 de artistul francez, Invader s-ar putea vinde cu 150.000 de euro, potrivit Libertatea.