​Walter, motanul care i-a salvat de peste 50 de ori viaţa stăpânei sale. Un motan din Marea Britanie, Walter, i-a salvat viaţa stăpânei sale de peste 50 de ori, detectând crizele de diabet pe care aceasta le făcea în somn. Hazel Parkyn, fostă asistentă medicală, din Dorset, Marea Britanie, suferă de diabet de tipul I şi, dacă îi scade glicemia în timp ce doarme, poate suferi convulsii şi chiar să intre în comă, consecinţele fiind potenţial fatale, scrie Descoperă.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum poti să te răzbuni pe fostul partener de Valentine’s Day. Oferta unei grădini zoo. În cadrul evenimentului intitulat “Cry Me A Cockroach”, propus de San Antonio Zoo, vizitatorii site-ului grădinii zoologice pot plăti 5 dolari pentru a da numele fostului partener de viaţă unui gândac şi 25 de dolari pentru a ″boteza″⁣ un şobolan. Gândacii vor fi oferiţi apoi drept hrană pentru diverse animale din cadrul grădinii, în timp ce şobolanii vor fi daţi şerpilor, conform Știrile Protv.

Pansamentul inteligent: detectează și tratează automat infecțiile bacteriene. Pansamentul inteligent detectează tipul bacteriilor din infecție și adaptează tratamentul în funcție de răspunsul microorganismelor la antibiotice. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, rezistența la antibiotice este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății la nivel global. Depistarea și tratarea la timp a infecțiilor bacteriene ar putea ajuta la scurtarea perioadei de recuperare a pacienților, precum și la limitarea răspândirii microbilor rezistenți la antibiotice, potrivit Incredibilia.

Răzbunarea perfectă! Și-a făcut podea din discurile soțului. Britanica Sonia Barton, de 47 de ani, din Belper, Derbyshire, a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe fostul soț care a divorțat de ea pentru o tinerică, după 13 ani de mariaj. Ea a cheltuit 2.500 de lire sterline pentru a-și decora podeaua din bucătărie cu discurile din vinil din colecția soțului adulterin, relatează Click.

Un vițeluș face senzație pe rețelele sociale. Detaliul care a atras atenția tuturor. Un sat din Bulgaria a intrat în atenţia întregii lumi, datorită unui viţel. Micul animal este deosebit de ceilalţi, prin faptul că are pe frunte nu o pereche de coarne, ci o inimioară albă, simbolul dragostei. Viţelul face deja senzaţie pe reţelele de socializare, mai ales că peste câteva zile este şi Ziua Îndrăgostiţilor, notează Știrile Protv.