Un bărbat din Texas a descoperit că avea viermi în creier. După ani de zile în care Gerardo Moctezuma, un bărbat din Texas de 40 de ani, a suportat dureri groaznice de cap, rezultatele analizelor au părut a fi scoase din filmele de groază. Medicii au descoperit că acesta avea larve de tenii la creier. Chistul de larve de tenii l-ar fi putut omorî dacă ar mai fi aşteptat mult şi nu ar fi cerut ajutor, a declarat doctorul Jordan Amadio, de la Centrul medical Ascension Seton din Austin. „Era foarte intens, foarte puternic, pentru că mă făcea să transpir...de durere”, a declarat Gerardo Moctezuma, pacientul în vârstă de 40 de ani, conform Descoperă.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un fermier din Croația a recoltat lămâi uriașe, de o jumătate de kilogram. Un fermier din Croaţia se mândreşte cu o recoltă de lămâi de dimensiuni impresionante. Abia dacă poţi ţine în mână un fruct, care cântărește cel puţin o jumătate de kilogram. Secretul constă în fertilizare. Dar şi condiţiile climatice sunt importante. Pentru că iarna a fost blândă, lămâile sunt gata pentru recoltare mai devreme ca anul trecut. Până acum, fermierul a adunat nu mai puţin de 18 bucăţi, arată Știrile Pro Tv.

A fost descoperită cea mai „bătrână” structură din lemn, o fântână veche de 7.300 de ani. În timp ce lucrau la construirea unei autostrăzi din Cehia, muncitorii au descoperit o structură din lemn, în formă de pătrat. Inițial, structura deteriorată de trecerea timpului nu părea să aibă vreo importanță. Însă, după ce a fost datată de arheologi, s-a dovedit că ea are o vechime de 7.275 de ani. Deși încă nu există o confirmare oficială, construcția – care reprezintă rămășițele unei fântâni – este, cel mai probabil, cea mai veche structură din lemn din lume. Deși rămășițele din ceramică găsite în interiorul sitului datează din perioada neoliticului timpuriu, nu există nicio dovadă că în apropiere ar fi existat vreo așezare, relatează Incredibilia.ro.

O clădire cu pereți din ciuperci îți arată viitorul construcțiilor: care sunt beneficiile și cum se face. Oamenii de știință se află în permanență în căutarea de noi soluții pentru realizarea de clădiri. Prin experimentarea utilizării de noi materiale, diverse entități vor să micșoreze impactul construcțiilor asupra mediului. Clădirea din imaginile alăturate s-ar putea să nu fie cea mai atrăgătoare din lume la exterior, dar a fost realizată într-un timp scurt folosind un proces benefic pentru mediu și oameni. Această creație reprezintă rezultatul efortului comun dintre organizația Company New Heroes și compania de biotehnologie Krown Design. Și-au propus să realizeze o clădire din ciuperci și au reușit, notează Playtech.ro.

La „Pablo’s Escoburgers”, mâncarea vine alături de o linie de praf alb și o bancnotă rulată. Un restaurant din orașul australian Melbourne, denumit „Pablo’s Escoburgers”, după numele celebrului traficant de droguri Pablo Escobar, a stârnit nemulțumirea multor oameni, care îi acuză pe proprietarii localului că sunt insensibili față de familiile victimelor regelui cocainei. „Vedeta” din meniul restaurantului este „Patronul”, un hamburger care conține „două chiftele, șuncă glazurată, sosul casei și alte surprize”. Logo-ul restaurantului îl reprezintă pe Pablo Escobar purtând ochelari de soare și ținând în mâini o bere și un hamburger. Motto-ul ales de patronii localului este „Vino să te «droghezi» cu hamburgerii noștri!”, scrie Incredibilia.ro.