O femeie și fiul ei au făcut mii de rezervări false la hoteluri. Prejudiciul creat este uriaș. Poliţia din Japonia a arestat o mamă şi pe fiul acesteia pentru o serie de rezervări false la hoteluri. Potrivit presei locale, cei doi au provocat un prejudiciu ce depăşeşte 950.000 de euro, pentru a câştiga mii de euro în puncte de fidelitate. Conform mai multor mass-media locale, cei doi ar fi făcut în ultimul an circa 3.250 de rezervări la hoteluri din Japonia prin intermediul unui serviciu online, scrie Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

O tânără de 29 de ani s-a operat de 60.000 de euro ca să arate ca un filtru de Snapchat. Tessa Texas, din Suedia, a cheltuit 60.000 de euro ca să arate ca un filtru de Snapchat și a recunoscut că tot ce-și dorește este să scape de trăsăturile ei naturale. Tânăra de 29 de ani a avut o copilărie marcată de neîncrederea în sine și a crescut urându-și propriul corp. Mai întâi, Tessa și-a dorit niște sâni mai mari, ca să scape de complexul din adolescență legat de dimensiunea bustului, relatează Click.

S-a hrănit cu mâncare pentru câini timp de 30 de zile ca să-i facă reclamă companiei sale. Un om de afaceri din Texas a mâncat doar mâncare pentru câini timp de o lună, ca să arate că hrana pentru patrupede produsă de compania sa este atât de sănătoasă, încât și oamenii o pot consuma. Timp de 30 de zile, în perioada 3 ianuarie – 2 februarie 2020, Mitch Felderhoff, președintele Muenster Milling, cu sediul în Texas, nu a mâncat altceva decât hrană pentru câini făcută de compania sa, potrivit Incredibilia.

Cum a ajuns ''ruşinea familiei'', Charles Darwin, să schimbe omenirea. Cinci lucruri puţin ştiute. Munca sa a schimbat radical modul în care omenirea s-a raportat la mediul înconjurător, teoriile sale fiind preluate şi în economie, etică sau sociologie. Charles Darwin a fost un om de ştiinţă britanic care a pus bazele evoluţionismului şi teoriei selecţiei naturale. Charles Robert Darwin s-a născut pe 12 februarie 1809 într-o familie înstărită şi influentă, scrie Descoperă.

Au crescut curmali din semințe de 2.000 de ani descoperite în peșterile de la Marea Moartă. Cine ar fi știut că semințele de acum două milenii ar mai putea să se transforme în copaci chiar și astăzi? Palmierii nou-crescuți – botezați Adam, Hannah, Uriel, Boaz, Iona și Judith – au încolțit din semințe antice provenite din siturile istorice din Israel. Acest lucru a fost dovedit de o echipă de oameni de știință care au reușit să cultive mai mulți curmali în Israel, folosind semințe antice obținute din situri istorice din Deșertul Iudeii, notează Incredibilia.