Explicații pentru fotografia spectaculoasă cu Munții Bucegi realizată din București. Imaginea impresionantă a fost surprinsă de fotograful Dan Mihai Bălănescu de la etajul unei clădiri înalte din Piața Universității. Autorul fotografiei, care a stârnit controverse a explicat cum a fost posibil să surprindă spectaculoasa imagine. El respinge acuzațiile că imaginea ar fi fost editată, că ar fi fost prelucrată în Photoshop, relatează Digi24.

Faze tariFoto: Hotnews

De Sfântul Valentin, puteţi adopta un urs. Sanctuarul de urşi de la Zărneşti a pregătit şi anul acesta cadouri inedite pentru iubitorii de animale cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Urşii care sunt acum în rezervaţie pot fi adoptaţi, iar banii strânşi din certificatele de adopţii vor fi folosiţi pentru îngrijirea lor. Reprezentantul Sanctuarului, Paula Ciotloş, susţine că certificatele de adopţie virtuală pentru cei dragi au fost pregătite, anunță Descoperă.ro.

Ciorile, coşmarul viitoarei Capitale Culturale. Sunt prea inteligente pentru soluţiile găsite de Primărie. În lupta cu ciorile din Timișoara, primăria orașului crede că a găsit cea mai bună metodă. După numeroase încercări, edilii au observat că lampioanele electrice, montate de Crăciun, le-au speriat, așa că au decis să amplaseze și mai multe. Dar specialiștii le transmit că păsările, extrem de inteligente, se vor adapta ușor și la acest experiment și vor reveni, relatează Știrile ProTV.

Plic cu 1.000 de euro găsit într-un dosar de autorizare depus la Primăria Craiova. Funcţionarii au intrat în panică. Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. O angajată a primăriei verifica documentele depuse într-un dosar de autorizare a mai multor construcţii când a observat că printre filele actelor se afla şi un plic pe care nu scria, însă, nimic. Imediat după aceea a observat că în interior se aflau nişte bani, scrie Adevărul.

Airbus MAVERIC: modelul futurist care va schimba călătoriile cu avionul. Airbus vine cu un prototip de avion care ar putea revoluționa felul în care zburăm. Aripile MAVERIC nu sunt structuri separate de restul avionului, ci împreună au forma unui V, interiorul cabinei fiind mult mai spațios pentru că nu este limitat la o structură în formă de tub. Avionul nu se concentrează doar pe confortul pasagerilor, ci are efecte benefice și asupra climei, potrivit Playtech.