Un babuin care urma să fie supus unei operații de vasectomie a evadat dintr-un laborator alături de "soțiile" sale. Incident mai puțin obișnuit la spitalul Royal Prince Alfred din Australia. Un babuin care urma să fie sterilizat a evadat dintr-un laborator în care se efectuează teste pe animale din Sydney. Alături de el au scăpat și două femele. Cele trei maimuțe au evadat, miercuri în jurul orei locale 17:30, din centrul de cercetare al spitalului RPA. Babuinul mascul urma să fie supus unei operații de vasectomie, iar cele două femele, considerate "soțiile sale" îl însoțeau pentru a-l calma. Mai mulți trecători au fost șocați să descopere animalele alergând printre mașinile lor, conform Digi24.

Faze tariFoto: Colaj foto

O femeie s-a dus la spital în costum de girafă ca să se protejeze de coronavirus. Coronavirusul a pus în alertă întreaga lume, dar în China, locul de origine a epidemiei, oamenii iau orice măsură de precauție pentru a evita contaminarea, chiar cu riscul de a cădea în ridicol. Este și cazul unei femei identificate drept „doamna He”, care a ajuns subiect de știri după ce a fost înregistrată video în timp ce vizita un spital din Luzhou, din sud-vestul Chinei, într-o ținută neobișnuită: un costum de girafă gonflabil din plastic. În filmul publicat de platforma video chineză Pear Video, femeia poate fi văzută plimbându-se în costumul incomod, având drept vizor o mică fantă acoperită cu folie de plastic transparent, arată Incredibilia.ro.

O femeie „a înviat” la 10 ore după ce a fost declarată moartă. A povestit că a ajuns în Rai. O femeie de 83 de ani din Ucraina a trecut printr-o experiență năucitoare: s-ar fi reîntors la viață la 10 ore după ce a fost declarată moartă de medici. Paramedicii au fost chemați săptămâna trecută la domiciliul femeii pe nume Ksenia Didukh, unde au găsit-o fără puls, au relatat rudele ei. Dar 10 ore mai târziu, în timp ce familia făcea pregătirile pentru înmormântare, aceasta a început să dea din nou semne de viață și a fost dusă de urgență la spital, unde și-a recăpătat cunoștința. Ksenia, fostă asistentă medicală, a povestit că a văzut „regatul Raiului” și l-a auzit pe tatăl ei decedat chemând-o, notează Știrile ProTv.

O pisică a rămas fără cele 4 lăbuţe din cauza degerăturilor, dar a fost pusă repede pe picioare de câţiva veterinari inventivi. Pisica este cel de al doilea animal care primeşte proteze din titaniu după ce a fost afectată de îngheţ. Dymka a fost găsită cu lăbuţele degerate în Novokuznetsk, un oraş din Siberia; şansele acesteia de a supravieţui şi de avea o viaţă normală ar fi fost aproape de zero fără ajutorul unor veternari care au avut grijă de ea şi i-au redat mobilitatea cu ajutorul unor proteze 3D din titaniu. Cercetătorii de la Universitatea Politehnică din Tomsk (TPU), care au creat protezele acestei pisici, susţin că Dymka este cel de al doilea animal care primeşte astfel de echipamente, potrivit Descoperă.ro.

Scene virale cu un reporter din SUA. Ce greșeală a făcut înainte de a intra în direct. Mai multe imagini cu un reporter din Statele Unite au devenit virale pe internet, după ce în timpul unei transmisiuni în direct a activat din greșeală opțiunea de filtrare a Facebook-ului. Potrivit bărbatului de 31 de ani, a selectat din greșeală, fără să știe, opțiunea de filtre a Facebook-ului, înainte să între în direct, având impresia în acest timp că totul funcționează cum trebuie. În timp ce transmitea despre prima zăpadă din această perioadă, el a apărut având diverse înfățișări, informează Știrile Pro Tv.