A udat zilnic planta de plastic. Poveste de necrezut din Australia! O femeie şi-a udat planta iubită timp de doi ani până şi-a dat seama că este artificială. O iubea la nebunie şi o îngrijea cu cea mai mare atenţie, necăjindu-se pentru că nu creştea. În cele din urmă s-a gândit să-i schimbe ghiveciul, că poate nu avea loc să se dezvolte. Aşa a descoperit că era de plastic şi că a fost înşelată de persoana de la care a cumpărat-o, notează Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Shrek, berbecul rebel care a scăpat de tuns șase ani, ascunzându-se în peșteri. Shrek a fost un berbec din rasa Merinos din South Island, Noua Zeelandă, care a devenit celebru în 2004, datorită stratului său de lână gigantic. Shrek a dobândit faima după ce a evadat din țarcul sau și a scăpat de tunsoare timp de șase ani, ascunzându-se în peșteri, relatează Incredibilia.

Apelul disperat al unui polițist atacat pe stradă de o pisică. „Vă rog, luaţi-o acasă”. Un poliţist din Statele Unite care se întorcea din misiune a dat peste un adversar de-a dreptul neaşteptat. O pisică supărată s-a pus în calea lui şi nu l-a lăsat cu niciun chip să se apropie de autospecială. Scenele s-au derulat într-un orăşel din Indiana, la scurt timp după ce omul legii intervenise pentru a potoli un scandal pe stradă. La întoarcere, a găsit drumul blocat de felina furioasă, care l-a atacat fără să ţină cont de... uniformă, conform Știrilor Protv.

Cui pe cui se scoate! Medicii au salvat cu bere viaţa unui bărbat care consumase prea mult alcool. Viaţa unui bărbat de 48 de ani, din Vietnam, care a consumat o cantitate foarte mare de alcool, a fost salvată de medici care i-au administrat 15 beri. Pacientul avea o cantitate de metanol, care se găseşte în băuturile alcoolice produse în casă, de 1.119 ori mai mare decât cea normală în organism şi ar fi murit fără tratamentul neconvenţional, relatează Descoperă.

Un dentist din Brazilia le redă zâmbetul oamenilor sărmani. Un medic stomatolog din Brazilia călătorește prin întreaga țară, reparând dinții oamenilor săraci, care nu își permit să plătească o intervenție stomatologică. Totul a început în 2016, când medicul Felipe Rossi a făcut voluntariat în Africa alături de organizația non-guvernamentală Mission Africa. La întoarcerea în Brazilia, stomatologul și-a dat seama că ar putea face același lucru în țara sa natală, scrie Incredibilia.