Mesajul viral publicat de SRI de 8 Martie. Reacțiile femeilor. Serviciul Român de Informații a publicat un nou mesaj care a devenit în scurt timp viral pe Facebook, chiar de Ziua Femeii. „Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”, se arată în mesajul publicat de 8 martie pe pagina oficială a SRI, alături de o inimioară. În primele 30 de minute de la publicare, postarea a primit aproape 3.000 de aprecieri și peste 550 de redistribuiri. „Mulțumim că ne ascultați!”, a glumit o româncă, potrivit Știrilor Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Face torturi după chipul şi asemănarea oricui. Suma exorbitantă cu care se vând. Un tort se vinde cu 10.000 de lire sterline, dar copiile din blaturi zemoase cu cremă dulce și învelite în marțipan sunt identice cu originalul. Până în prezent, Lara Madison i-a cioplit în laboratorul ei de delicatese pe Harry și Meghan Markle, pe căpitanul Sparrow din seria ”Pirații din Caraibe” și chiar pe cântărețul Ed Sheeran, scrie Click.

Descoperire surprinzătoare pe Marte. O gaură misterioasă a fost fotografiată din greșeală. Naveta Mars Reconnaissance Orbiter a surprins din greşeală o gaură cu diametrul de 35 de metri pe suprafaţa planetei Marte. Mars Reconnaissance Orbiter avea de fapt misiunea de a fotografia vulcanul Pavonis, însă a oferit o imagine care i-a intrigat pe cercetători. Oamenii de ştiinţă îşi vor concentra viitoarele misiuni pe explorarea acestei peşteri, conform Libertatea.

Record mondial: și-a tras 31 de supereroi pe piele. Canadianul Rick Scolamiero, de 38 de ani, din Edmonton a stabilit un record mondial mai puțin obișnuit. Și-a desenat pe piele nu mai puțin de 31 de personaje de supereroi Marvel. Creațiile artistice pornesc de pe gât și se întind până la călcâie. ”M-am îndrăgostit încă din copilărie de benzile desenate create de Marvel și am vrut să am cu mine tot timpul personaje precum Spiderman, Batman, Wolverline, Gardienii Galaxiei și alți supereroi”, a declarat Scolamiero pentru Guinness Book, notează Click.

Când este, de fapt, Ziua Mamei în 2020 și de ce românii o confundă cu 8 Martie. Ziua Mamei și Ziua Tatălui au fost legiferate ca sărbători în România începând cu anul 2010. Legea cu privire la aceste două sărbători a fost aprobată de Senatul României în luna iunie 2009 la o inițiativă a Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (TATA) și a unui grup de parlamentari români, printre care Ludovic Orban, Mircia Giurgiu și Liana Dumitrescu. De atunci, Ziua Mamei se sărbătorește în România în prima duminică a lunii mai. Astfel, în 2020, Ziua Mamei se sărbătorește pe 3 mai, conform Știrilor Protv.