1. Gorile prinse facand sex in pozitia misionarului. Gorilele vestice – specia gorilla gorilla – nu au fost vazute facand sex in habitatul natural decat intr-o singura pozitie, ca mai toate animalele. Numai ca intr-o poiana din padurea din Nouabale-National Park, Congo, o femela si masculul dominant din grupul sau au fost fotografiati in timp ce se imperecheau intr-o pozitie neobisnuita pentru acest tip de animale, pozitia misionarului, scrie Gardianul.

2. Sase luni de abstinenta penru un televizor cu plasma. O firma din Anglia a scos la iveala ca 25 de milioane de britanici ar renunta la sex pentru jumatate de an, in schimbul unui televizor cu plasma, cu diametru de 130 cm. Sondajul, realizat pe un esantion de 2000de persoane, contrazice convingerea generala ca englezii au "au numai sex in cap" si arata ca 47% dintre respondenti sunt dispusi sa faca un juramant de abstinenta pentru 6 luni,da sunt rasplatiti cu o plasma, noteaza Romantica.

3. Cozma vrea sa faca avere din exportul de mineri in Australia. Miron Cozma sustine ca a ramas sarac lipit, neavand nici bani de casa, dar se gandeste sa isi faca o mare firma de plasare a fortei de munca si un partid. El vrea sa duca, "pe bani foarte grei", minerii din Valea Jiului in Australia.

4. A dat 150.000 de dolari ca sa i se cloneze cainele. O societate sud-coreeana a primit o comanda mai neobisnuita din partea unei femei din SUA. Ea vrea sa-si cloneze cainele defunct, un pitbull pe nume “Booger”, in schimbul sumei de 150.000 de dolari. Clonarea va fi realizata de Universitatea Nationala din Seul (SNU) pe baza tesuturilor de ureche congelate de catre proprietara, scrie Click.

5. Motan pus la cura de slabire. Scotty, un motan socant de gras a fost pus de stapana sa la cura de slabire, dupa ce acesta a ramas blocat in usita prin care iesea afara. Pisica a ajuns la greutatea record de 12 kilograme, in ciuda faptului ca stapana sa nu il hranea in exces, informeaza Gandul.

6. Testul sentimentelor prin telefon. Sud-coreenii pot masura nivelul de pasiune din vocea partenerului cu ajutorul telefonului mobil. "Detectorul de dragoste" foloseste tehnici prin care este analizat stilul vocii pentru a-ti putea da seama daca persoana iubita vorbeste sincer si cu afectiune. Dupa incehierea discutiei, primesc o analiza a acesteia printr-un SMS, care stabileste gradul de afectiune, surprindere, sinceritate si concentrare al partenerului, noteaza Romantica.

7. SUA: 54 de milioane de dolari pentru un laptop pierdut!. O anagajata a unui ONG din Washington a avut proasta inspiratie sa aduca la reparat, in garantie, un laptop burdusit de informatii confidentiale. Ghinionul a facut insa ca angajatii firmei au pierdut computerul in loc sa-l repare. Astfel, americanca a decis sa dea in judecata lantul de magazine Best Buy pentru neglijenta crasa de care a dat dovada si a cerut daune de 54 de milioane de dolari, relateaza Capital.

8. Spirit de turma. Un studiu arata ca oamenii grupati in multimi actioneaza exact ca turmele de oi, urmandu-si orbeste unul sau doi lideri care par a sti in ce directie se indreapta. Cercetatorii au facut mai multe experimente in care au cerut voluntarilor, adusi intr-o sala mare, sa mearga in ce directie vor fara sa-si vorbeasca unul altuia. Testul a aratat ca o minoritate de 5% dintre voluntari, numiti si „indivizii informati“, a reusit sa influenteze directia unei multimi de cel putin 200 de persoane, relateaza Evenimentul Zilei.

9. Jennifer Lopez s-a "antrenat" impotriva rapirilor din spital. Cantareata a fost luata pe sus de personalul spitalului in care va naste si obligata sa faca un exercitiu-antrenament pentru evitarea rapirilor din spital. “Operatiunea Cod Roz” i-a amuzat pe viitorii parinti, dar ideea in sine a cam speriat-o pe diva care se gandeste acum sa isi angajeze o garda de corp pentru perioada cat va fi spitalizata, scrie Click.

10. Cowboy-ul dezbracat da in judecata Mars. "Naked Cowboy" a devenit deja un brand in New York, prin spectacolele pe care le tine dezbracat in Times Square. El a dat in judecata compania Mars pentru ca aceasta i-a folosit "costumul" in campania lor publicitara. Cowboy-ul cere despagubiri de 4, 5 milioane de euro pentru ca pe doua panouri publicitare apar bomboane M, imbracate exact ca el, noteaza CanCan.