Adevărul: Record doborât de gameri în weekend ● Libertatea: Un producător italian va fabrica măști anti-coronavirus din resturi de cravate ● Descoperă.ro.: Un pui de elefant are mii de fani încă de la primii paşi făcuţi în lume

Faze tariFoto: Colaj foto

Record doborât de gameri în weekend: aproape 20 de milioane de jucători activi pe Steam, în acelaşi timp. Unul dintre efectele pe care le aşteptam ca urmare a statului în casă practicat pe întreg mapamondul este creşterea numărului de jucători pe platformele dedicate. Iată că Steam, platforma de PC gaming a celor de la Valve este prima care arată că statul în casă te determină să te joci mai mult. Aceasta a doborât propriul său record de jucători din primul weekend în care statul acasă a fost promovat masiv în mediul online. Astfel, pe Steam se aflau sâmbătă după-masă (ora 07:00 în SUA) un total de 19.728.027 oameni, împărţiţi în miile de jocuri ale serviciului, un nou record pentru acesta. Anterior, Steam înregistrase 18.801.944 de jucători în acelaşi timp, în februarie 2020, conform Adevărul.

Un producător italian va fabrica măști anti-coronavirus din resturi de cravate. Producătorul italian de cravate, Talarico Cravatte, a anunțat că va fabrica măști de protecție împotriva coronavirusului utilizând resturi de materiale textile. Un producător italian va fabrica măști anti-coronavirus din resturi de cravate. Producătorul italian de cravate, Talarico Cravatte, a anunțat că va fabrica măști de protecție împotriva coronavirusului utilizând resturi de materiale textile. Omul de afaceri intenționa, inițial, să distribuie gratuit măștile de protecție, dar s-a răzgândit, scrie Libertatea.

Un tânăr de 17 ani descoperit o nouă planetă după doar 3 zile de stagiu la NASA. Un stagiar de 17 ani aflat în cea de-a treia zi la NASA, într-un program de cercetare a corpurilor cerești aflate dincolo de sistemul nostru solar, a descoperit o planetă cu două stele, aflate la 1.300 de ani lumină de Pământ, în constelația Pictor. Wolf Cukier, din New York, a făcut descoperirea în timp ce analiza datele transmise de satelitul TESS, care studiază exoplanetele. Desemnat să studieze cum își intersectează traiectoriile stelele, dând naștere unor eclipse, Cukier s-a concentrat pe sistemul solar TOI 1338, unde a observat „ceva”: un corp care bloca lumina ce ajungea la satelit, arată Descoperă.ro.

Un pui de elefant are mii de fani încă de la primii paşi făcuţi în lume. Un pui de elefant care face primii paşi în lume a ajuns vedeta începutului lunii martie pe internet. Sute de mii de utilizatori au urmărit prima experienţă a micului pahiderm, publicată de un indian. Internauţii au fost cuceriţi de mişcările prin care un pui de elefant încearcă să îşi păstreze echilibrul. În imaginile postate pe internet se vede cum puiul se dezechilibrează, cade sprijinit pe trompă, dar reuşeşte în cele din urmă se se ridice. Micul elefant a fost urmărit în primele zile de la difuzare de peste 122 de mii de utilizatori. Imaginile au fost distribuite de Parveen Kaswan, un reprezentant al serviciului forestier din India. „Într-o zi va cântări 6 tone şi fiecare pas al lui va cutremura pământul. Asta e viaţa”, a spus indianul, care a publicat şi un al doilea clip în care este surprinsă mama elefant ajutându-şi puiul, notează Descoperă.ro.

A slăbit 75 kg după ce a părăsit-o iubitul și a devenit bombă-sexy. Transformarea este ireală. O femeie de 27 de ani din Australia a demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când ai o voinţă de fier şi dorinţa de a te autodepăşi. Părăsită de iubit din cauza faptului că era prea plinuţă, Alida Dreyer a urmat un program draconic datorită căruia a slăbit peste 75 de kilograme. La doar 13 ani a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, cunoscut ca factor care contribuie la acumularea de kilograme. Anii au trecut, iar femeia și-a găsit jumătatea, sau cel puțin asta credea ea până la proba contrarie! Atunci când doctorul i-a comunicat că există o șansă ridicată să nu poată avea copii din cauza excesului de kilograme, tânăra a fost părăsită de cel care îi fusese alături timp de trei ani, informează Click.ro.