​Un restaurant din Vietnam vinde hamburgeri în formă de coronavirus. Proprietarul unui restaurant din capitala Vietnamului, Hanoi, încearcă să ridice moralul oamenilor în timpul pandemiei de COVID-19 apelând la umor: a creat „coronaburger”, un hamburger care imită forma temutului coronavirus. Făcând haz de necaz, Hoang Tung și echipa lui își petrec cea mai mare parte din timp confecționând zeci de chifle, pe care „sculptează” niște excrescențe care seamănă cu „coroana” care poate fi observată pe imaginile microscopice ale virusului, scrie Incredibilia.

Faze tariFoto: Colaj foto

Stă în izolare şi trimite câinele după mâncare! Tânărul mexican Antonio Munoz, de 20 de ani, se afla în a treia zi de autoizolare preventivă şi se plictisea îngrozitor acasă. Aşa că a trimis-o pe Lucinda, o căţeluşă chihuahua de doi anişori la magazinul din colţ cu 20 de dolari prinşi la zgardă şi un bileţel pentru vânzător. ”Bună ziua, domnule vânzător! Vă rog să îi vindeţi căţeluşei mele o pungă de chipsuri. Atenţie că vă muşcă dacă nu o trataţi cu respect!”. Nu mică i-a fost mirarea lui Antonio când Lucinda s-a întors acasă cu punga de chips-uri în gură, notează Click.

Un comentator sportiv BBC a narat cursa câinilor săi spre bolurile cu mâncare, în lipsă de altă ocupație. Cei doi câini au intrat în ”jocul” stăpânului lor și au ”atacat” cu aplomb castroanele cu mâncare. Nu numai că au înghițit în timp record hrana, dar, la final, au lins castroanele, până le-au făcut ”lună”. Pentru comentatorul de ocazie a fost însă destul de greu să desemneze câștitătorul pentru că patrupezii, după ce au mâncat tot din propriul bol, au trecut și la ”verificatul” castronului celuilalt ”concurent”, relatează Libertatea.

Hoţii au furat 40 de suluri de hârtie igienică dintr-un castel. Poliția germană a anunțat că 40 de suluri de hârtie igienică au fost furate dintr-o încăpere încuiată, aflată lângă o toaletă publică din Castelul Kapfenburg, situat în sud-vestul Germaniei. Pe lângă hârtia igienică, au fost furate şi prosoape de hârtie şi săpun, a precizat sâmbătă poliţia din localitatea Lauchheim, aflată la aproximativ 90 km de Stuttgart, conform Știrilor Protv.

Regele Thailandei s-a izolat într-un hotel de lux cu un „harem” de 20 de femei. Regele Maha Vajiralongkorn, cunoscut și sub numele de Rama al X-lea, a rezervat o întreagă unitate de cazare, Grand Hotel Sonnenbichl, după ce hotelul a primit „permisiunea specială” din partea autorităților pentru a găzdui grupul. Anturajul regelui în vârstă de 67 de ani include un „harem” de 20 de concubine și numeroși servitori. Potrivit presei germane, nu este clar dacă soția sa, Suthida Vajiralongkorn, face și ea parte din grup, scrie Incredibilia.