• Mircea Geoana despre politicienii de dreapta (Antena3):

"Sunt hermafroditi din punct de vedere politic, nu sunt nici asa, nici asa".

  • Gheroghe Flutur acuzand o intelegere intre PNL si PSD (Realitatea TV):

"Sa explicati populatiei ca astazi la putere se afla PNL si PSD pentru ca asta e balalaica pe care va spuneam ca o danseaza Tariceanu si Iliescu impreuna. Uitati-va ca de Ziua Indragostitilor isi fac si declaratii ca sa lucreze in urmatorii cinci ani. Eu cred ca nu este in regula ca dupa 18 ani sa vedem activisti comunisti scosi din nou in fata de la naftalina si sa le propunem pensionare anticipata, in primul rand lui Ion Iliescu".

  • Dumitru Dragomir cerand ca arbitrii sa fie delegati la meciuri prin tragere la sorti, cu directie catre Mircea Sandu si Ionut Lupescu (Gazeta Sporturilor):

"Numai timpitii si cretinii pot spune ca, tehnic, nu se poate face tragere la sorti”

  • Mircea Sandu despre declaratia lui Dumitru Dragomir care nu vrea ca tragerea la sorti sa se faa cu bile de metal deoarece se pot face tot felul de nereguli cu ele:

“Cei care au fost pe la cluburi inainte stiu cum a fost cu bilele astea calde. Eu nu stiu de asa ceva.”

  • Cristina Soloc, prezentatoarea emisiunii Moto Magia de la postul TVR 2, se plange ca plateste mult intretinerea din cauza datoriilor lasate de Gica Petrescu la intretinere:

“M-am saturat sa platesc datoriile unui mort. De cand a decedat, platim intretinerea fostului nostru vecin, Gica Petrescu. Luna asta are 700 de lei de plata, bani pe care-i acoperim din fondul de rulment. Din iunie 2006, cand a murit, si pana in prezent noi i-am achitat 8.100 de lei. Asociatia de Proprietari ne impune sa platim si ne duce cu "zaharelul" ca vom recupera, intr-o zi, banii de la stat”, se plange Cristina Soloc, prezentatoarea emisiunii Moto Magia de la postul TVR 2.

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)