1. Ea are 120 de ani. Conform documentelor trimise catre Guinness Book spre omologare, palestinianca Mariam Amash este, la varsta de 120 de ani, cea mai batrana femeie din lume, informeaza Ananova. Titlul este detinut in prezent de americanca Edna Parker, de 114 ani, din Shelbysville, Indiana, scrie Click.

2. Nota 4 la purtare pentru ca au facut sex oral in pauza mare. Trei elevii ai unei clase de a VII-a din din Buzau se delecteaza in pauze cu partide fierbinti de sex oral consumate chiar in sala de curs. Fiecare partida a fost inregistrata, iar filmarile au circulat pe telefoanele mobile. Scandalul a iesit la iveala, iar consiliul profesoral i-a sanctionat pe elevii "nedisciplinati" cu nota 4 la purtare, anunta Cancan.

3. Ea e cea mai dorita femeie de pe Internet. Andrea Rincon, o columbianca de 20 de ani, a reusit sa cucereasca lumea virtuala, fiind considerata cea mai dorita femeie de pe Internet. Andrea e mandra ca e singura vedeta de pe Internet al carei site e accesat zilnic de peste 500.000 de admiratori care platesc sa o vada goala, scrie Libertatea.

4. Faimoasa inscriptie „Hollywood” ar putea disparea. Spre disperarea locuitorilor orasului Los Angeles si a sutelor de actori care locuiesc in jurul sau, este posibil ca uriasa inscriptie „Hollywood”, simbol al cetatii filmului, sa dispara. Colina verde pe care sunt asezate literele de 15 metri inaltime ale cuvantului ar putea deveni prada rechinilor imobiliari, proprietarii actuali ai terenului, care doresc sa construiasca un cartier de vile de lux, in valoare de multe milioane de dolari, scrie Gandul.

5. Oana Zavoranu castiga 30.000 de euro pe luna. De la Romantica. Surse din interiorul televiziunii Romantica au declarat, in exclusivitate pentru Atac online, salariul pe care il detinea Oana Zavoranu atunci cand presta o emisiune o data pe saptamana. Salariul ei se situa in jurul valorii de 30.000 de euro! Da, ati inteles bine, atat se pare ca scria pe contractul lunar al divei.

6. Are patru rinichi si vrea sa doneze doi. O adolescenta din Marea Britanie care acuza la un moment dat dureri abdominale foarte puternice a descoperit ca are patru rinichi. Laura Moon a declarat ca vrea sa doneze organele care ii prisosesc in scopul de a salva vieti, scrie Click.

7. Milionari inainte de a implini 20 de ani. Revista "Forbes" ii prezinta pe cei cinci adolescenti magnifici care si-au cladit singuri afaceri de succes. La vremea cand alti tineri de varsta lor colinda barurile sau petrec ore intregi in fata calculatorului, trei americani si doi britanici, care nu au implinit inca 20 de ani, se pot lauda ca au ajuns milionari prin forte proprii, citeaza Cancan.

8. Pionierii au inviat! Nu sunt putini aceia dintre noi care isi mai amintesc „epoca” pionierilor si utecistilor. Pentru rusi, amintirile de odinioara s-au transformat inca o data in realitate. Dupa nasterea organizatiei militante de tineret „Nashi”, pro-Kremlin, era doar o chestiune de timp pana cand aveau sa se nasca si noii pionieri, copiii invatati din primii ani de viata ca „partidul” este tata si mama. Acum se numesc, mai prietenos, dar pastrand un iz nationalist, „Miski” (ursuleti), scrie Gandul.

9. Masinile vor fi mai inteligente ca oamenii. Un inventator si cercetator american este de parere ca in anul 2029 masinile vor atinge nivelul inteligentei umane. Ray Kurzweil, inventatorul american, considera ca va exista o simbioza intre om si masina ale carei efecte vor fi imbunatatirea sanatatii si inteligentei umane, scrie Atac.

10. Paris Hilton, striptease intr-o cupa de sampanie. Ultima sa isprava a avut loc intr-un club din Los Angeles, unde a sarbatorit implinirea varstei de 27 de ani. Paris si-a uimit invitatii cu o aparitie inspirata din filmele lui Marilyn Monroe: a dansat intr-o cupa imensa de sampanie, unde s-a lasat admirata, mimand un numar de striptease, scrie Libertatea.