1. 5 euro sexul pe net cu o studenta. Filmuletele porno au devenit o moda printre eleve, studente ori fete cu posibilitati materiale mai reduse. Pare incredibil, dar reporterii CANCAN au reusit sa "dezbrace", intr-o singura seara, o liceana si o studenta care practicau sex virtual pentru cativa euro (inregistrarile video pot fi vizionate pe Cancan).

2. Homosexualii – principala cauza a cutremurelor din Israel! Seismele produse recent de-a lungul Israelului au fost rezultatul „activitatii homosexuale practicate in aceasta tara”, ar fi explicatia gasita de Shlomo Benizri, membru al Knessetului (parlamentul israelian). "Talmudul mentioneaza mai multe cauze ale cutremurelor, printre care si homosexualitatea, pe care a legitimat-o Knessetul”, a insistat Benizri, citeaza Gandul.

3. El este cel mai bine platit roman din lume. George Iacobescu, 62 de ani, este un nume foarte influent in Marea Britanie. Presedinte executiv al Canary Wharf, al doilea mare centru financiar european dupa celebrul City londonez, Iacobescu este romanul cel mai bine platit din lume la ora actuala. De exemplu, in 2006 el avea un salariu anual de 4,9 milioane de euro, adica 400.000 de euro lunar, scrie Libertatea.

4. Blocuri in forma de svastica in Capitala. In urma cu ceva timp, utilizatorii Google Maps au putut constata cu uimire ca privita din satelit, amprenta cladirii bazei Americane de la San Diego (Sudul Californiei) este in forma de svastica. Aproximativ in aceeasi perioada, un arhitect roman asternea pe hartie planurile unor blocuri de locuinte cu 10 etaje care se afla astazi intr-o zona de lux a Capitalei. Vazute de sus, cele trei constructii aflate pe strada Av. Popisteanu din Capitala seamana leit cu o zvastica, scrie Cancan.

5. Scoala de ciobani la Fagaras. Reprezentanta din Fagaras a Camerei de Comert si Industrie (CCI) Brasov vrea sa inaugureze, in oras, prima scoala de ciobani din tara. Directorul reprezentantei, Gabriel Vaju, spune ca absolventii acestei scoli vor primi o diploma de cioban recunoscuta in Comunitatea Europeana, scrie Evenimentul Zilei.

6. Oua pistol pentru micul dejun. O companie din Hong Kong a lansat pe piata tigaile pentru oua ochiuri in forma de arme, informeaza Ananova. Urban Trend a prezentat recent o gama de prajitoare care pot face ca ouale ochiuri sa preia forma a diverse arme. Clientii vor putea astfel sa-si gateasca ouale intr-un mod inedit, formele acestora putand imita arme precum Magnum 45 sau Uzi, citeaza Click.

7. PETA o catalogheaza pe Kate Moss drept o prostituata. Organizatia pentru tratamentul etic al animalelor (PETA) a facut publica lista anuala a celor mai prost imbracate vedete. Cantareata Aretha Franklin conduce detasat, dar cuvinte usturatoare au fost spuse si la adresa lui Kate Moss, Kylie Minogue sau a Evei Longoria, scrie Romantica.

8. Si-au alungit picioarele cu 8 cm. O indianca si o chinezoaica au recurs la o operatie de alungire a picioarelor, pentru ca isi doreau sa fie mai inalte. Interventia, ce costa peste 100.000 $, presupune ruperea in patru locuri a oaselor de la picioare si fixarea in acestea a unor suruburi, ce trebuie tinute opt luni. Suruburile trebuie stranse zilnic, scrie Libertatea.

9. Turkmenii nu mai au dreptul la benzina, electricitate si gaz gratuite! Pana mai ieri, undeva, in lumea larga, exista un popor care primea gratuit, de la stat, gazul natural, apa, electricitatea si sarea. Era in schimb condus de un tatuc-dictator care suferea de cultul personalitatii. „Turkmenbasi” – Sapamurat Niazov, liderul absolut al turkmenilor. Succesorul sau insa, Gurbanguly Berdymuhammedov, s-a hotarat, ca luna de miere a turkenilor trebuie sa ia sfarsit, liberalizand preturile, scrie Gandul.

10. Copil nascut cu inima in afara. Un nou-nascut a supravietuit nasterii in ciuda faptului ca a venit pe lume cu inima in afara pieptului. La ora actuala, bebelusul este tratat de medicii de la Spitalul de copii din orasul chinez Shenzen, scrie Click.