• Contactat telefonic de reporterii Cancan si rugat sa comenteze afirmatiile lui Nicolae Dica, (Cancan):

"Ce, ba, voi sunteti judecatori?! Imi bag p... in el de CANCAN!"

  • Burdujan s-a dezlantuit apoi la adresa lui Rednic (Pro Sport):

„Suporterii stiu ce fel de om este, de asta nu l-au inghitit de cand a venit. ... Rednic si-a batut joc de mine. Ii baga pe strainii lui pentru ca isi ia comisioane. Daca i-a adus, trebuie sa-i bage pentru ca probabil are de luat bani".

  • Aristide Roibu, trezorierul PSD, despre faptul ca firma RP Media Production din Bucuresti a mandatat agentia de colectare debite Urban si Asociatii sa negocieze cu Consiliul National al PSD plata datoriilor provenite din campania electorala a anului 2004 (Cotidianul):

"Nu zic, o fi avind cineva o creanta, poate o mai avea ceva de platit... Vreau sa va spun ca noi am achitat foarte multe datorii si le vom achita pe absolut toate, dar nu acceptam sa fim santajati prin presa. Noi avem peste 300 de furnizori de servicii, nu am cum sa-i retin pe toti cu sumele pe care le datoram, la unii am facut contestatie pentru facturi pentru ca nu puteau sa dovedeasca serviciul prestat“

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)