• Destainuirile unei adolescente de 15 ani, eleva premianta la Grupul Scolar Tehnic Domnesti, judetul Arges, dupa ce un filmulet cu ea purtand doar un sutien si dansand lasciv in clasa a ajuns pe telefoanele tuturor colegilor ei (Cancan):

"Era ultima zi de scoala in luna decembrie, anul trecut. Nu prea stiam eu ce fac, ca bausem cu colegii intr-un bar!", s-a scuzat adolescenta. "Cand m-am intors in clasa, am vrut sa ma schimb de tricou si a intrat peste mine un coleg, Andrei. Mi-a zis ca nu am tupeu sa ma dezbrac si sa ma filmeze, iar eu i-am aratat ca am"

  • Cornel Dinu dupa ce dinamovistii au fost eliminati din Cupa Romaniei de Dacia Mioveni (Realitatea TV)

"Mergem inainte, practic orice suferinta trebuie traita pana la capat."

  • Hillary Clinton s-a poticnit in timpul unei dezbateri televizate cand a fost nevoita sa pronunte numele vicepremierului rus, Dimitri MEDVEDEV (Antena 3).

Intrebata cine crede ca va fi noul presedinte al Rusiei, Hillary i-a „pocit" numele vicepremierului in fel si chip, trecand de la „Medv..." si „Mevde...", la „Mevdeved".

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)