Grecii, campioni la sex. Un studiu global releva ca 87% dintre acestia fac sex cel putin o data pe saptamana. In ceea ce priveste calitatea actului sexual si satisfactia partenerilor, cel mai bine stau nigerienii, 78% dintre femeile din aceasta tara declarand ca au ajuns la orgasm gratie partenerilor lor, urmate de femeile din Mexic, cu 74%, scrie Cancan.

Sexul ne scapa de dureri si boli. Nu e menit doar sa perpetueze specia. Sexul practicat regulat ne mentine tineri si sanatosi. Cel putin aceasta e concluzia unui grup de oameni de stiinta condusi de profesorul Alexander Poleyev, de la Universitatea din Moscova, Rusia, scrie Libertatea.

Parasita pe Wikipedia, vinde tricourile fostului iubit pe eBay. O banala poveste de dragoste s-a trasnformat, peste noapte, intr-o istorie tragi-comica despre iubire in secolul Internetului. Dupa ce a fost parasita de catre fondatorul paginii Wikipedia chiar pe site-ul creat de el, prietena acestuia i-a scos la licitatie cateva tricouri pe eBay, scrie Gandul.

Condamnat sa ii dea sotiei 124.000 de trandafiri. O femeie din Iran si-a dat in judecata sotul “prea zgarcit” si a castigat procesul, acesta fiind “condamnat” sa ii cumpere sotiei sale 124.000 de trandafiri rosii, care costa in jur de 260.000 de dolari, relateaza AFP citata de Click.

Soarecele Tony Blair si-a lansat cariera in arta. Un soarece numit Tony Blair si-a lansat cariera in arta. Portofoliul sau consta intr-o frunza de trifoi cu patru foi, roasa, pe care scrie Mai sunt inca norocos? , o paturica mestecata si un avocado sculptat. Tony are chiar si un blog personal, unde se descrie ca pe un artist auto-didact, care are drept materiale de lucru preferate frunzele, tesaturile si cablurile electrice, scrie Romantica.

Si-a prins penisul in aspirator. Un muncitor polonez a fost surprins de un paznic facand sex cu un aspirator, in cantina unui spital. Prins asupra faptului, barbatul a declarat ca isi curata pantalonii, cu toate ca era cu ei in vine si in genunchi, zambind satisfacut langa aspirator, scrie Cancan.

Peste 70% din prostitutia din Spania, controlata de mafiotii romani. Politia din Madrid a prezentat zilele trecute un studiu conform caruia peste 70% din traficul de femei din Spania e controlat de mafia romaneasca, scrie Libertatea.

Ultima moda, bicicleta cu 5 roti. O firma australiana de utilaje pentru sporturi extreme a inventat bicicleta cu cinci roti, special destinata cascadoriilor, informeaza Ananova. Aceasta are o singura roata pe spate si patru pe fata, fapt ce asigura o mai buna manevrabilitate si o aderenta diferentiata, scrie Click.