• Gheroghe Tadici despre portarul Luminita Hutupan (Adevarul):

„A avut trei Ligi ale Campionilor, in urma cu sase-sapte ani, cand ea avea 29-30 ani si cand era la Krim. Dar acolo mai erau si alti portari. Si nu a fost ea cea care a stat 70% din timp in poarta... Iar ea a venit, chipurile, ca salveaza..., ca vrea..., ca Valcea..., ca... A venit pentru ca s-a terminat acolo cascavalul. A plecat ala si nu mai era interes”

  • Prigoana il boteaza pe Maximus de Ziua Ungariei (Click) :

“Am ales special sa-mi botez copilul de Ziua Nationala a Ungariei, pentru ca eu sunt din Ardeal, din Gherla. Cine stie ce origini imi descopar! In plus, e o vorba care spune sa accepti toate religiile, pentru ca nu stii care e cea buna”

  • Prigoana lamureste misterul numelor latine ale celor trei fii ai sai, Silvius, Honorius si Maximus (Click):

“Romania a avut numai presedinti ale caror nume se terminau in escu si uite unde am ajuns!”

  • Gigi Becali despre fostul jucator al Gloriei Buzau, Romica Bunica, cel care a marcat impotriva Stelei (Stelisti.ro).

"Bunica? Bunica nu a dat un gol in viata lui. Ii doresc sa joace toata viata lui doar in Liga a III-a. Nu putea si el sa dea peste poarta?"

  • Disputa Copos-Badea. In schimbul a 200.000 de euro pe an, Griro, compania ai carei actionari sunt Fathi Taher si Nicolae Badea (actionar Dinamo Bucuresti), va avea numele inscripționat pe tricoul Rapidului (ProSport):

“Sunt putin suparat ca n-am obtinut mai multi bani de la firma domnului Badea”, a glumit George Copos. Presedintele lui Dinamo a replicat in aceeasi nota. “Pornind de la premisa ca Rapid este o echipa saraca, ma bucur ca am putut ajuta. In sfarsit, Copos a ajuns la mana mea…