1. Nunta in cosciug. Britanicii Julie Williams, de 45 de ani, si Dylon Holroyd, de 49, si-au jurat credinta pe viata imbracati in doliu si lungiti in cosciuge, informeaza Click. Cuplul de excentrici a inlocuit limuzina nuptiala cu un dric, dotat cu doua cosciuge, si verighetele cu doua zgarde legate intre ele cu o lesa din fier.

2. Desfacator de sticle cu memorie. Marc Davies, un inventator britanic, s-a gandit la binele bautorilor de bere si a realizat un desfacator de sticle computerizat care tine socoteala berilor deschise. Numarul acestora este, apoi, afisat pe un mic display pentru ca utilizatorul sa stie cand sa se opreasca. Potrivit Cancan, dispozitivul, in valoare de cinci euro, este deocamdata disponibil doar in Marea Britanie.

3. Femeile din Italia au voie sa minta si sa comita adulter. Curtea de Casatie din Italia a decis ca italiencele care comit adulter sunt indreptatite sa minta pentru a-si proteja onoarea, informeaza Romantica. Aceasta decizie a fost luata dupa ce o femeie de 48 de ani a fost condamnata din cauza ca a dat declaratii false politiei, sustinand ca ea nu i-a imprumutat amantului telefonul sau mobil. Curtea de Apel nu a fost de acord ca femeia a incalcat legea. Deformarea adevarului a fost justificata, potrivit Curtii, deoarece femeia a incercat sa-si protejeze relatia conjugala.

4. Prajeste pestele in palme doar cu puterea mintii. Chinezul He Tieheng, supranumit "Zeul focului", pretinde ca poate praji orice fel de mancare folosindu-se doar de puterea mintii. Tehnica folosita de el se numeste qigong si consta in folosirea undelor cerebrale emise de creier catre palme. Barbatul a adunat 7.000 de spectatori la un teatru din provincia Guanghzou, unde i-a lasat pe toti cu gura cascata: dupa numai un minut, pestele tinut in palme de chinez si-a schimbat culoarea si din el a inceput sa iasa fum, relateaza Romantica.

5. I-a crescut in ureche par de 20 de centimetri. Indianul Radha-kant Bajpai e foarte mandru ca a ajuns in Cartea Recordurilor pentru faptul ca are cel mai lung par crescut din ureche. Firele de par ajung, conform celei mai recente masuratori, la nu mai putin de 20 cm lungime. Si aceasta dupa ce indianul si-a aplicat timp de multe luni nenumarate tratamente de ingrijire a parului, care i-au dat stralucire si l-au ajutat sa creasca, sustine Libertatea.

6. Femeia moderna, pradator sexual. Nu barbatii, ci femeile sunt „pradatoarele sexuale“ ale momentului, se arata intr-un sondaj efectuat in Franta. Conform rezultatelor sondajului, frantuzoaicele au de peste doua ori mai multi parteneri decat in anii ’70. Astfel, numarul partenerilor reprezentantelor sexului frumos a crescut, in medie, de la 2 la peste 5, scrie EvZ.

7. O profesoara din Anglia, star porno pentru elevi. De la sex cu alte femei, exhibitii in fata camerei de luat vederi si pozat in ipostaze sexy, Helen Serghi, de 31 de ani, le-a facut pe toate pentru a-si castigat renumele de “profa sexy” numarul unu din Marea Britanie. Viata dubla a profesoarei a fost descoperita recent de conducerea scolii tehnice la care lucreaza. Si asta datorita telefonului mobil al unui elev, unde unul dintre profesori a descoperit filmulete si pictoriale incendiare, descarcate de pe Internet, cu profesoara, relateaza Click.

8. A gasit un diamant in biscuiti. Kim Stead, o britanica in varsta de 49 de ani, a avut parte de o surpriza de zile mari in timp ce lua ceaiul in mod obisnuit. Cand a muscat dintr-un biscuit, ea a simtit ceva tare si a ramas cu gura cascata cand a vazut stralucind un diamant. Ea a anuntat fabrica respectiva, care i-a trimis un pahar de plastic in care sa puna diamantul si sa-l expedieze fara intarziere, sustine Cancan.

9. Student la Drept, la 8 ani. Un baietel brazilian de 8 ani a luat examenul de admitere la Facultatea de Drept, insa nu i s-a permis sa se inscrie, pentru ca nu si-a terminat studiile secundare. Mama lui considera ca Joao Victor nu este supradotat, ci ca a trait intr-un mediu propice studiului si discutiei. Cu toate astea, medicii care l-au consultat pe Joao au ramas surprinsi de limbajul elevat al tanarului, de memoria lui remarcabila si de faptul ca “foloseste cuvinte pe care nici oamenii mari nu le folosesc, pentru ca sunt prea academice”, scrie Click.

10. Mort in fantana, unde a coborat sa-si ia sticla de votca. Chiar cu cateva ore inainte de a celebra cele „40 de paharele”, un iesean s-a gandit ca nu ar fi rau pentru o “avanpremiera” si s-a dus la barul din sat unde a inceput sa bea vartos cu un vecin. Barbatul s-a dus apoi la un vecin acasa, unde tocmai curatase o fantana. Ajuns in curtea vecinului, s-a dus cu sticla de votca in mana sa se mai uite la fantana pe care o curatase si intr-un moment de neatentie, a scapat sticla de votca in put. A auzit de la suprafata ca sticla nu s-a spart, printr-o minune, asa ca a decis sa coboare in fantana pentru a o recupera. Vecinul a alertat pompierii care au sosit la fata locului si au reusit sa-l scoata pe Dumitru. Omul murise insa asfixiat, relateaza Gardianul.