1. Manual de sex publicat de Biserica Anglicana. Ingrijorati de numarul mare al divorturilor din ultimul an, mai multi episcopi anglicani au realizat un manualul de 120 de pagini, "Growing Together" ("Evoluand impreuna"), menit sa aduca un plus de armonie si bucurie in viata de cuplu a britanicilor. Unul dintre episcopii implicati in realizarea cartii, reverendul Nick Baines, a tinut sa precizeze ca "religia nu trateaza sexul ca pe ceva nelegitim si indecent, ci ca pe ceva sfant si minunat", scrie Cancan.

2. Camera care vede prin haine. Compania britanica ThruVision a creat o camera de luat vederi care poate detecta arme, droguri sau substante explozive ascunse sub haine de la distanta de 25 de metri, inventia fiind in masura sa revolutioneze industria de profil, relateaza „The Times“, citat de EvZ.

3. Barbat arestat pentru ca a simulat sexul cu un...stalp. Atunci cand alcoolul iti intuneca judecata, se pare ca totul poate parea permis. Recent, un britanic in varsta de 32 de ani a fost arestat pentru ca a simulat sexul cu un stalp. Politia a fost chemata in data de 16 februarie, la o adresa din oraselul Westbury pentru ca un barbat se purta indecent in fata unui bloc locuit de "cateva femei tinere". Ajunse la fata locului, organele de ordine l-au arestat pe britanic pe loc, scrie Romantica.

4. Carnavalul cainilor. Sute de caini au luat parte la cel mai ciudat eveniment din lumea canina, desfasurat in apropiere de capitala statului Nicaragua, Managua. Impopotonati cu fel de fel de accesorii mai mult sau mai putin la moda, dulaii au marsaluit in fata unui juriu care ii nota in functie de aspect, nivel de “educatie” si coafura, scrie Click.

5. A construit in Londra o casa din ziare. Karen Janody, o britanica enervata de sutele de ziare pe care le-a vazut aruncate si luate de vant pe strazile Londrei, a decis sa construiasca o casa din ele, pentru a atrage atentia asupra felului in care se iroseste hartia, scrie Libertatea.

6. Grija banilor si a preturilor strica somnul britanicilor. Mai mult de doua treimi dintre britanici nu reusesc sa doarma cele opt recomandate pe noapte. Motivul este simplu si taia pofta de somn in orice parte a lumii, nu doar in Marea Britanie: grijile legate de bani, scrie Gandul.

7. Obezul lumii, lovit de o copertina. Mexicanul Manuel Uribe, care in urma cu doi ani era cel mai gras om din lume, cantarind 550 de kilograme, a iesit in public pentru a doua oara in zece ani. El a vrut sa-si sarbatoreasca pe strazile din Monterrey, alaturi de oameni, performanta de a fi slabit 200 de kilograme. Din nefericire pentru Manuel, in varsta de 42 de ani, plimbarea i-a fost intrerupta de un incident mai putin placut, dupa ce copertina de la vehiculul cu care mergea s-a prabusit peste el, scrie Cancan.

8. 14 romani intr-o masina. Politia germana a descoperit la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un autoturism care circula pe o autostrada din sudul Bavariei, nu mai putin de 14 pasageri romani, dintre care 4 adulti si 10 copii, scrie EvZ.

9. Frankenstein si Hitler, parlamentari in India. Domniile-lor Frankenstein si Hitler si-au reinnoit mandatul de parlamentar la sfarsitul acestei saptamani in India, in micul stat tribal Meghalaya. Este vorba de Adolf Lu Hitler Marak, care parea predestinat politicii, si de Frankenstein Momin, caruia consatenii i-au incredintat educatia copiilor lor in calitate de ministru al invatamantului, scrie Click.

10. Siamezele vor un copil. Americancele Abigail si Brittany Hensel, siamezele din Carver County, Minnesota, s-au nascut in anul 1990. Medicii nu au facut o operatie de separare, pentru ca ar fi fost foarte riscanta, iar surorilor nu le-au fost acordate mari sanse de supravietuire. Acum, la cea de-a 18-a aniversare, siamezele isi doresc un copil, scrie Libertatea.