1. Interpreta lui Charlotte din "Totul despre sex", star porno? Mai multe fotografii cu interpreta lui Charlotte din "Totul despre sex", in timp ce face sex oral cu un barbat misterios, au inundat site-urile dedicate vedetelor, scrie Cancan.

2. Fost guvernator american gay – ménage à trois cu soferul si sotia . Povestea a iesit la iveala dupa ce fostul guvernator al New York-ului, Eliot Spitze, a fost prins ca mergea la o prostituata de lux. Acum, s-a aflat o alta parte a povestii fostului guvernator de New Jersey, homosexual, obligat in 2004 sa renunte la functie dupa ce si-a numit prietenul in functia de consilier pe probleme de securitate interna, iar acesta, drept multumire, l-a acuzat de hartuire, scrie Gandul.

3. Elefant dependent de droguri. O banda de traficanti de animale salbatice din China a drogat un elefant pana in stadiul de dependenta in incercarea de a fura o turma intreaga. “Big Brother”, masculul care conducea turma, a fost capturat, drogat si dus in locatia dorita de raufacatori. Fiind masculul dominant, toata turma l-a urmat pana in capcana intinsa de traficanti. Problema a fost ca, in scurt timp, animalul a devenit dependent de heroina, scrie Click.

4. Turcul milionar la loto este dator la intretinere. Incredibil! Desi a devenit, la sfarsitul lunii ianuarie, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, atunci cand a castigat 9,4 milioane de euro, cel mai mare premiu pus in joc de Loteria Romana, turcul Ali Arslan este dator la intretinere cu o restanta de 813,21 lei, scrie Libertatea.

5. Cea mai scumpa sampanie din lume. Producatorul francez Pernod-Ricard va lansa maine cea mai scumpa sampanie din lume, care se va vinde la „navete“ de cate 12 sticle etichetate „Perrier-Jouet“, la pretul de 50.000 de euro cutia, adica 4.666 de euro sticla de 750 ml, scrie Evenimentul Zilei.

6. Britney Spears are picioare de elefant. Nu doar cariera si viata personala se afla intr-un real declin, dar si corpul fostei printese a muzicii pop. Iesita la plimbare prin L.A si echipata cu pantalonasi scurti roz, Britney si-a expus picioarele respingatoare. Se pare ca vedeta a vizitat anul trecut un specialist in liposuctie pentru a scapa de celulita, dar ori nu a mers pana la capat, ori efectul interventiei este nul, scrie Romantica.

7. Si-au facut pulovere din blana cainilor. Beth si Brian Willis, doi iubitori de animale din Marea Britanie, s-au gandit la o modalitate inedita de a trai mereu in compania patrupedelor preferate. Pentru ca nu isi pot imagina viata in lipsa cainilor lor, cei doi au ajuns sa isi impleteasca pulovere de iarna calduroase din blana acestora, scrie Cancan.

8. 200.000 de dolari, un fulg de cereale. Un banal fulg de cereale, care are forma statului american Illinois, a fost pus in vanzare pe Internet si, pana in prezent, cea mai mare suma licitata este de 200.000 de dolari, scrie Click.

9. Asa va arata cel mai scump apartament din lume. Cotidianul Daily Mail a publicat prima imagine a celui mai scump apartament din lume, care va fi realizat intr-un imobil din centrul Londrei. Pe langa alte multe facilitati, locuitorii unui astfel de apartament vor avea acces la un pasaj subteran prin intermediul caruia in caz de calamitati vor putea iesi in siguranta afara. Pretul unui astfel de apartament variaza intre 225 - 235 milioane de dolari, scrie Libertatea.

10. Decolteul care l-a zapacit pe Sarkozy. Presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost surprins "pe picior gresit" de presa franceza, de data aceasta, la receptia organizata la Elysee in onoarea presedintelui israelian Shimon Peres, cand liderul de la Paris s-a aratat foarte interesat de decolteul unui manechin israelian, scrie Cancan.