1. Si-a inregistrat partida de sex. Actrita Lindsay Lohan apare intr-o inregistrare video in timp ce face sex oral cu fostul ei iubit, Calum Best. Desi filmuletul e facut cu telefonul mobil, nu este nicio indoiala ca actrita este eroina, scrie Cancan.

2. Tiriac si-a luat elicopter Versace. Fericit peste masura ca este proaspat bunic, Ion Tiriac si-a facut ieri un cadou pe masura. A devenit primul om din lume care a cumparat un elicopter al carui interior este realizat de Casa Versace, scrie Click.

3. Manelistul Nicolae Guta are 11 copii din flori. Desi manelistul nu a vorbit niciodata in presa despre numarul urmasilor sai, apropiatii acestuia din Petrosani, orasul sau de bastina, dau ca sigur numarul 11, adica exact ponderea jucatorilor dintr-o echipa de fotbal. Doar patru dintre acestia sunt recunoscuti legal: Nicoleta (23 ani), Marian (21 ani), Daniela (18 ani) si Nicu (13 ani), scrie Libertatea.

4. Primele fotografii cu gemenii lui J-Lo. Primele fotografii ale lui Max si Emme, gemenii cantaretei Jennifer Lopez, nascuti pe 22 februarie, au aparut in cea mai recenta editie a revistei americane "People". Potrivit informatiilor existente, publicatia ar fi platit suma de sase milioane de dolari pentru a fi prima care difuzeaza pozele, anunta Cancan.

5. SUA: 60 de ani de inchisoare pentru ca ai condus baut! Un texan a fost condamnat la 60 de ani de inchisoare, dupa ce a fost prins ca s-a urcat la volanul masinii sale, avand o concentratie de alcool in sange de peste doua ori limita normala. In mod obisnuit, texanul s-ar fi ales cu cel mult 5 ani de inchisoare, insa era a zecea oara cand a fost prins ca a imbinat bautul cu condusul si din acest motiv a primit pedeapsa maxima, scrie Capital.

6. Masini care merg pe sub apa...si prin aer. La Targul auto de la Geneva, care a avut loc la inceputul lunii, a fost prezentat un autovehicul revolutionar, care se deplaseaza fara probleme atat pe uscat, cat si pe sub apa. Masina submersibila, realizata de producatorul elvetian Rinspeed, a fost botezata sQuba si, conform creatorilor, e primul autovehicul din lume cu adevarat submersibil, scrie Click.

7. Alexandra Maria Lara, cea mai frumoasa dintre urate. Cititorii revistei „FHM“ din Germania, Elvetia si Austria o voteaza printre cele mai „non-sexy femei ale anului 2008“. Lara, care in 2005 era desemnata „cea mai frumoasa femeie a Germaniei“, ajunge in topul „preferintelor“ din „FHM“ pe locul 89 din 100, plasandu-se intre Kelly Osbourne (85) si Christina Aguilera (96). scrie Evenimentul Zilei.

8. Kate Beckinsale a aparut intr-un show TV fara chiloti. Numele ei nu a fost adesea legat de scandaluri cu conotatii sexuale, dar in ultimul timp Kate Beckinsale pare sa fi intrat intr-o alta etapa a vietii. Actrita, in varsta de 34 de ani, a aparut in emisiunea lui Craig Ferguson fara chiloti, scrie Romantica.

9. Monica s-a dezbracat pe podium. Sotia lui Columbeanu este, cu siguranta, cel mai solicitat manechin autohton. Miercuri seara, ea a fost vedeta a doua prezentari de moda, ambele pentru designeri inca neconsacrati. Daca, la prima prezentare, Monica a uimit publicul dezbracandu-se pe podium, la cea de-a doua ea a intruchipat mireasa excentrica, imbracata in negru si a defilat, in premiera, alaturi de cele doua surori ale sale, Alina si Ramona, scrie Click.

10. Ahmadinejad a inchis noua reviste de lifestyle. Autoritatile iraniene au inchis noua reviste, in majoritate de tip Lifestyle, pentru ca au publicat fotografii „imorale” ale celebritatilor de la Hollywood si ca au relatat detalii despre stilul lor de viata. Alte 13 publicatii au fost avertizate sa nu publice imagini si articole similare – altfel isi pierd licentele, noteaza Radio Free Europe, citat de Gandul.