• Adrian Porumboiu explica de ce l-a batut pe Vali Badea (Cancan):

"Da, l-am batut pe Badea. Si nu o singura data... Daca nu eram eu, acum, Vali Badea tragea din punga. Ajungea un aurolac. ... De ce l-am batut? Pai, inaintea meciului pe care trebuia sa-l jucam la Iasi, cand eram in Liga a II-a si urma derby-ul cu Poli, pentru promovare, Vali Badea i-o tragea uneia, din picioare, in spatele blocului. A facut a doua zi intindere si am pierdut cu 3-1. Am ratat atunci si promovarea. Pe asta a uitat-o, dar vrea sa ma vada mort!".

  • Adrian Porumboiu crede ca Steaua castiga numai prin mijloace malefice (ProSport):

"Steaua castiga numai cu mijloace diavolesti, n-are nicio legatura cu Dumnezeu. Adevarul despre acest meci il vom afla peste un an, din gura lui Gigi Becali. Asa cum va fi si cu acea bricheta. Aceasta liga a ajuns o adevarata jigodeala! Ce numai Dumnezeu, ca e numai Dracu in liga asta!"

  • Faur Isaia, cel care l-a stropit pe Emil Constantinecu cu cerneala, s-a dus la Constanta ca sa-i explice ceva lui Bush cine este Antihristul (Atac online):

„... la Constanta am fost inconjurat de farfurii zburatoare si prin statia de amplificare mi s-a fi transmis ca sunt trimisul lui Dumnezeu pe Pamant..."

  • Elena Basescu spune ca este matura politic (Gardianul)         

Secretarul general al Tineretului PD-L, Elena Basescu, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca „si-a primit botezul“ la intrarea in politica, experientele de genul „succesurilor“ ajutand-o „sa-si faca acel stomac de politician“